Sunday, December 6, 2009

just give it a try..

hai,
beri saya masa 5 minit awak boleh?
mari sertai saya di catcheyes jom..
http://www.catcheye.com.my/?r=18413

Catcheye adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat disini,
ya,mudah saja,klik2 iklan tak samapai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1,
kemudian mereka menaja 10 orang lagi sehinggalah 4 level,
tahu tak $NAME&? awak akan peroleh RM11 jika sehari mereka klik untuk 1 iklan,
kalau sehari mereka klik 10x anda peroleh RM11x10=RM110
jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..
banyak tu ..
awak tak nak ke?
ayohlah sertai saya..benda ni 100% percuma..tak perlu modal
cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda free xkan tak boleh ajak..
untuk maklumat awak,keahlian catcheye telah mencecah 12000 orang sekarang..
jangan berlengah lagi..Ini bukan penipuan..


Cara nak register.
1.klik http://www.catcheye.com.my/?r=18413 @ http://www.catcheye.com.my/join/?r=18413
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan: soalan 1 jawapan A, soalan 2 jawapan B,soalan 3 jawapan A. (jika awak jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap


kemudian apa perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik reward panel
3.Awak lihat akaun awak ade RM1 (bonus) dan link awak.
4.Copy link awak dan gantikan link saya ini dengan link awak.
5.postkan risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.percayalah!sebab benda ni 100% percuma


P/s: aktiviti terkini catcheyes akan diadakan di Penang Times Square pd 21/11/09. Anda juga berpeluang memenangi laptop melalui pertandingan answer,refer & win. Semakin ramai anda taja,semakin cerah memenangi laptop,semakin banyak komisyen awak dapat.akhirnye.terima kasih atas masa awak.



REZEKI TUHAN YG BG..TP KITE KNE USAHA JGAK KN?? TGGU APE LG?? J0MLA J0IN..

10 comments:

  1. iklan tuh link awk nnt lah.. senang jer.. pas awk dftr otomatik dlm akaun awk akan ader RM1.. then copy link awk tuh ganti link sy yg nie..
    http://www.catcheye.com.my/?r=18413 (ganti ngan link awk lak) kt "karangan" (iklan) diatas nie.. then copy paste jer kt mana2 iklan nie.. lau ader org join under link awk tuh,. awk dpt lah duit.. mmg jadi,. duit sy dh bertambah pun td.. sy pn bru jerr join sbb mende free =p so sy mcm xkisah sgt.. lau rajin dpt lah duit lau x,. xrugi per2 pn.. sbb xkena byr pn.. terpulang lah.. tiada paksaan..

    ReplyDelete
  2. OOOOOOOOO.......Nati cara pbyrn dia cene???
    pastu...kit akn dpt duit bila ahli2 bwh kita yg klik atau org2 lain yg klik pn akn dpt duit jgk ke wpn dia x dftr??

    ReplyDelete
  3. ikut pemahaman sy n pegalaman sy,. org tuh kena dftar lah.. lau klik sajer xdftr xdpt lah.. tp kan wak,. lau org tuh dh klik link kiter tuh tu tndanyer dier berminat..n sure akan dftr.. =p lgpun free jer kan? no need to think twice kot.. sal pmbayarn jujurnyer sy pn xsmp lg amaunt yg tertera yg dibolehkan utk kiter dptkan cek tuh,. so wait n c jer lah..

    ReplyDelete
  4. skali klik dpt brapa??em...org yg dh dftr bwh kita tu klo dia dh klik hari ni..esk blh klik lg x??yeke kena dftr bru dpt duit?bukan juz klik?

    ReplyDelete
  5. dier bg percent dier 0.1 rite? so 10sen lau sorang join.. sy ase xdpt lau klik sajer.. so org yg dh dftar bwh kite tuh lau klik xde pe2 lah agaknyer sbb yg sy paham,. mmg kena dftar.. =p sy try dftar bwh awk plak jap eh,. nnt kiter tgk mcm mana.. okey? =p nnt dh dftar sy gtahu awk.. then awk chek lah.. der btambah ke x.. lau xder thats mean dier amik kira IP lah kot..

    ReplyDelete
  6. http://www.catcheye.com.my/?r=19465

    ReplyDelete
  7. u kata adk u dftr bwh i??xde pn..
    xde pape effect pn..huuu
    nk oin dapatwang.com x??
    visit blog ni(sy) whitewarrior-zaza.blogspot.com
    baca la

    ReplyDelete