Saturday, December 19, 2009

semangat aizat =p





tetiba ase nk story sal aizat nie sbb bru pas tgk muzik2 nie.. hmm ekceli aku mmg minat si aizat nie dh lama.. time kt af5 ag.. time tuh sggup gaduh ngan ex bf sbb pertahankan aizat tau.. hehehe yelah,. time tuh dier kan "sedikit berisi" okay agak byk lah.. oppss! sori aizat.. ex bf aku ckp org cmtuh pn nk minat.. ish jahat kan dier? hehe xbaek ngutuk ex bf aku.. tp xbaek jgk lah dier kata org cmtuh.. yg penting skrg aizat dh buktikan yg dier tol2 berbakat..

aku minat aizat sbb aku tgk aizat nie seorang yg sgt merendah diri.. dier tol2 usaha keras utk capai tahap skrg.. cian dier xhbs2 kena kritik.. xper aizat.. aku still sokong kau dr belakang.. yg penting kau bg peminat2 kau lagu yg berkualiti n yg terbaek wokeh!

tahniah kt kau sbb masuk AJL ngan 2 lagu.. enjoy ngan per yg kau buat.. ignore jer org2 yg nk menjatuhkan kau erk..tp lau kritik kearah kebaikan n bg jalan penyelesaian kau cubalah pertimbangkan..

4 comments:

  1. suke ada 1 lagu die tapi x ingat tajuk. boley tahan. not bad :)

    ReplyDelete
  2. cane die bleh kurus sampai cmtu...ajaib

    ReplyDelete
  3. tummy tuck la... ingat makan pil kurus?

    ReplyDelete
  4. suka sangat dia time AF time dia nyanyi lagu Anuar Zain tu...

    ReplyDelete