Thursday, May 20, 2010

SPA interview



sbnrnyer arituh lg aku interview SPA nie tp kwn aku bru bg gmbr td... ehehehe.. ermmm aku interview utk jawatan penolong juruaudit.. eheehe aku tahu ramai yg xsuker audit2 nih kan? tp xper lau aku dpt keje ni kan aku akan ubah persepsi tuh.. aku akan cuba jadi juruaudit yg mesra alam~ ceeeewahhh... aku nk berbaik2 ngan uolllss ehehehe uolll sukerr x? suker x? suker x? ahahaha.... ermmm tmpt tmuduga tuh kt dewan ptrajaya presint 2,.. haaa der saper2 x yg g interview ngan aku skali pd hari tuh? ehehehe

aku kan~ hmmmm nk ckp kan... aku ase mcm xdpt jerr keje tuh... isk isk isk sbb aku xdpt perform utk interview nih... soklan yg ditny lgsg x diexpect... haishhhh lgpn aku jujur sewaktu interview... aku gtahu yg aku ni ngah belajar... ahahahha! biorlaaaa dennn...

aku still dpt pengalaman interview kan... xperlah... aku redha... tawakkal jer.. der rezeki der lah.. lau dpt aku belanja korang sumer makan! nak??? ahahahah ermmm lau xdpt aku anggap bukan rezeki aku... ermm pas aku kuar interview tuh kan.. dak2 yg nk interview selepas aku tuh aku kasik tips2 n aku bg jwapan2 utk soalan2 yg dia tny... haaa baik x aku? huhuhu sbb aku dh bajet aku xdpt so aku kasi peluang r kt org len...aku tahu perasaan lau xdpt perform dgn baik so bila aku dh kasik korang tips tuh arap korang dpt wat yg terbaik yerr... chaiyok3x... semoga korang dpt keje tuh.. aminnnn...~

p/s: aku percaya setiap yg jadik tuh der hikmahnyer... dgr khabar result interview kuar akhir bulan 6... i hope for the best.. =p

11 comments:

  1. u'r gonna make a very good auditor zu :)
    hehe
    gud luck! :D

    ReplyDelete
  2. aha tengkiu kuyam~ a little bit sad ekceli sbb xpuas hati ngan performance diri.... =(

    ReplyDelete
  3. hazwan: you r sooooo kind! tengkiu wan~ lau sy dpt nnt sy belanja awk mkn! ahahaha

    ReplyDelete
  4. hehehhe...
    gud luck dear...

    bole ke jd juruaudit yg mesra alam...
    juruaudit slalu serious je tau...
    hehhehe

    ReplyDelete
  5. cantiknya ms g interview. :)

    insyaAllah, ada rezeki dpt la. tak ada rezeki, cuba lagi. kan? :)

    ReplyDelete
  6. zella: ehe mesra alam tp tetap tegas =p ehe

    hana : insyALLAH hana.. lau dpt sy belanja hana mkn eheheh btw thanks..

    shey pull: thanks sy bese2 jer ner der comel pn.

    ReplyDelete
  7. suka yang baju purple tu. :D

    ReplyDelete
  8. cne ngan interviu itu??
    oke x??=p

    ReplyDelete