Thursday, June 24, 2010

contest mata menawan

hye kamu sumer

kali ni nk masuk contest lak =)






nama contest ni contest mata menawan
syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)


kawan2 jom lah join contest ni.



ini gambar: xmenawan pn mata..






ni referral:

http://dilasamsuzaman.blogspot.com/2010/06/contest-mata-menawan.html


ha yang nk di tag:

zella
kak norma

2 comments:

  1. wawa...mata memang menawan...boleh masuk final neh.hehehe

    ReplyDelete
  2. kena mata sendiri ke..kalau pakai mata kucing xley ker

    ReplyDelete