Tuesday, July 6, 2010

kehangatan world cup

hello readers..

salam.. korang windu sy x? ekekeeke... ngengada taik kuda.. ahahhaa
oklah2 nk kasi tahu kat korang ni.. sy dah start sem baru.. dak2 umah sewa sy pun aka housemate sy pn sumer dh dtg,,. kami pn dh start kuliah dgn jayanyer.. tp bese lah dak pemalas mcm sy.. hari ke 3 bru sy g klas hihihi.. well nk story cket skrg kan musim piala dunia.. kami pn xketinggalan perlawanan yg best2 tau.. dak2 umah sewa ni fanatik bola tau.. ha jgn xtahu.. pompuan pn minat bola..

nk di jadikan cerita hari first kami tgk match brazil lwn belanda.. alkisah bermula dr lapar n nak g makan jer sbnrnyer...then hari 2nd kami tgk argentina lwn jerman.. kami tgk kt medan selera depan stadium muhammad ke4 kt kota bharu.. ekekeke yerlah nk tgk ktner lg yer dak... huhuhuhu... nk g stadium afrika tiket flight dh hbs.. ekekeke... okay2 dah.. smgt bebenor kami utk argentina skali mak aihh kalah la derr... haishhhh... kwn aku ciap beli baju baru kaler biru nk sokong argentina.. dah la 4-0 aiyooo maluuu...

yang menarik or bg sesetangah org xbrape menarik.. kami ber 7 jer gurl kot duk 1 meja tgk bola n bersorak2 bagai... yg len sumer boy pelbagai lapisan usia eheheh der pakcik,.abang adik.. der gak gurl tp ngan bf masing2 r.. kira duk semeja tuh der gak r boy.. tp meja kami sumer gurl... wah mmg jadi perhatian gak ah.. meja sbelah kami sokong belanda time match belanda n brazil.. kami brazil kalah then kena boo... then esok tuh match argentina n jerman gituh gak.. kwa3 len kali lau kami sokong 1 team tuh mmg team tuh la yang kalah agaknyer ahahahahaa.... sonok la tgk bola ramai2 mcm tuh.. bru ase feel smgt world cup tuh..

so lepas ni lau bakal bf aku suka bola n nk g tgk bola ramai2 ngan kwn2 dier aku xkan marah.. sbb aku tahu dia sgt hepi n enjoy spnjng kat sana tgk bola ngan kwn2 tuh.. eheheh

ok skrg kiter layan gmbr lak.. jeng3 memperkenalkan housemate2 aku yang jelitawan2 nih.. ehehehe ni tp gmbr utk match argentina lwn jerman..


dak tdg koko ni shida aka shishedo n sbelah ni dik yus..


owh yg baju biru tdg putih penyokong tegar argentina ni xperlulah diperkenalkan lg yaaa.. ha sbelah aku ni penyokong tegar jerman tdg pn kasi ciap kaler bndera jerman lagik tau.. ekeke..


kelihatan suasana di sekitar medan selera.. ni time nk 2nd half so kami pn snap2 r gmbr utk kenangan ehehehe..


yg baju biru sweter hitam ni namanyer dina.. smngt dia beli baju biru baru tuh nk sokong argentina haishhhh alih2 kalah la derrr... ahahah tp dunt worry smgt tetap maintain smp titisan peluh terakhir ehehehe.... sbelah tuh yg cantik manis cuya namanyer...


ehehhe gmbr candid dik yus.. ekkeekee jgn mrh yer dik yus.. pgl dik yus sbb kami sumer 88 dier jer 89.. so muda setahun yer henchek2...

ni shida aka shishedo...




huh berkerut muka nk tuka bet dr argentina ker jerman... ahahaha gurau jer.. xlah ni ha namanyer aini..


omg! hampagas tol laaa argentina men.. bak kata cuya samil tutup mulut ahahahah...



p/s: nnt final kami nk tgk lg... insyaALLAH... ehehehe

2 comments:

  1. wah..peminat bole rupenyer....
    zella langsung xtau ape2 pun psl world cup...
    hehehhehe

    ReplyDelete
  2. argentina kalah la babe
    im oso sad :(
    btw,sory dear jarang berkunjung kesini skrg
    nk buka blog sendiri pon xsempat
    but now here I am...visiting ur blog :)

    ReplyDelete