Tuesday, July 27, 2010

pesta makanan thailand

hello readers =)

salam sumer.. dh bersawang blog sy.. last rituh yg sy update sal bezday sy.. hek4 thanks ey kpd sudi yang wish... terharu sgt.. ermm walaupun sy skrg agak bz ngan kuliah tp tiap hari sy bukak jer blog sy ni.. cuma material nk update tuh xder.. ni pn dh gatal sgt ase tgn ni nak update blog..

rituh der pesta makanan thai kat belakang umah sewa kami ni.. dekat ngan stadium.. kami sy pn try la g usha nk gak kan tgk per yg ada kat sana sambil2 cuci mata ( ewah - ewah ) heeeee

my point of view.. <--------- dek kerana asyik berpresent jer seminggu dua ni.. owhhh sem ni sy der byk sgt presentation... fenat lorh nak berucap depan public ni rupanyer byk preparation kena wat... kang salah ckp kang mengundang sensitiviti org ramai lak.. haduiii... eh melalut lak... haaa mana td? ehh ok2.. bg pandangan sy la kan.. not bad la pesta thai ni.. sbb makanan dier pn best2 gak.. ha yang aku berkenan tuh roti jagung... keh3 best lorh... nyum3

taaaapppiiiiii kannnnn..... yang jadi daya penarik kepada pesta ni sebenarnyer ragam peniaga kat sini.. macam2 gaya diorang wat nak tarik perhatian pengunjung.. aku tertarik beli roti nih pun sbb tgk abg tuh duk wat teh tarik n duk tarik teh tuh panjang2... keh4.. xley blah kot reason! ahahahaha ermmm tp aku g beli air bukan kat tempat aku beli roti yang aku tertarik sbb abg tuh tarik teh panjang2 tuh pn... ( wah kemain panjang ayat aku entah korang paham ker x... ) kecian korang membaca ayat keling aku nih.. ahahahaha

ok2 dipendekkan cerita aku berkenan kat budak yang jual air tuh sbb dia duk "menggediks" depan orang ramai... dengan berbekalkan muka cute n berusia dlm lingkungan darjah 1 or 2.. aku tertarik tgk gaya dia tarik2 teh tarik tuh dengan gaya manja.. ahahahahaha.... LOL!
last aku beli teh tarik kt kedai tuh.. ahahahaa.... cettt aku nih xley blah... asal nampak jer muka yg comel2 jer trus nk beli.. heh.. ohhh ni kes utk budak kecik jer tau... ( masih nk cover ) hak3..

ok2 dah2 kiter layan gambar lak eh... walau pn gambar xberapa menarik korang tatap jer lah.. errr oh yaaa malangnyer gambar budak comel tuh xdpt dicapture... sbb dak tuh mmg sbg daya penarik jer utk kedai tuh.. alih2 pas aku order air bukan budak tuh pn yg buat tp "bapak" budak yang wat... alaaaa.... nak budak comel tuh... nak budak comel tuh... <---- sila ulang ayat sama dlm gaya gediks anda... hek4.. dah2.. sy zasss dlu... hehheheheee





ni gambar dikala keboringan.. owh jelas terang dan bersuluh lampu kalimantan tahap kerajinan yang berkobar2.. hehehehe kelihatan juga akaun debit kredit disituh.. bank negara sila ambil budak rajin dan cute ni keje eyh...



suasana di pesta..







p/s : okay nnt korang dtg sini belanja sy roti jagung eyh.. =)

3 comments:

  1. jgn kan roti jagung...
    roti canai pun zella boleh belanja hahahhaha

    gud luck for the presentation... ;)

    ReplyDelete
  2. wah..punyer la lentok abg thai (..haha) tu tarik teh tu yer..huhu

    ReplyDelete
  3. wah, sy nkmpk liquidity ratio di ketas tuh.
    ahha :p

    ReplyDelete