Wednesday, September 15, 2010

kenapa mcm tu..

hello readers..

salam kepada sume =)

korang dlm mood raya lg ker? heheh seronok beraya tahun ni ey? korang~.. aku kan ase ralat r nk share mende ni tp aku nk gak tny korang sal ni.. <---- gedik x? keh3 ayat xley blah... haaa mana nak mula ey.. ok2 cenggini.. aku just nk tny.. lelaki ni kan mmg xsuka ey nk tunjuk2 kat org yg dia dgn kiter dh in relation.. maksudnyer sbolehnyer mcm nk nafikan kewujudan kiter.. tp yg xley blahnyer if kiter yg wat mcm tuh kena marah lak.. ckp kiter ni nak mainkan dier.. what the fish??? tp mmg lelaki mcm tuh ey? ey? ey? ey? korang ey? aku kan ntah la.. aku mmg xpaham lelaki laa... tp based on my experience b4 ex aku dluh pn mcm tuh.. dia nak cuma aku n dia jer yg tahu hubungan kami.. org len xleh tahu.. dia ckp xsuka org tahu.. n xsuka heboh2.. bila ramai org tahu dia ase mcm xbebas n xsuke gak org duk tny2.. aku lak asek mkn hati jer bila dia duk menggedik n melayan gurl len.. der gak gurl yg nk berkenalan dgn dia.. aku xtahu lah dia layan ker x koz gurl tuh just bg komen.. time ngorat aku dluh dia bg msg kat inbox gak.. der gak aku pikir dia layan gurl tuh kat msg2 kat inbox dia kan..tp aku pk positip xder paper kot.. then aku pk xsalah dia nk berkawan ngan sape2 pn.. aku xley halang.. tp tuh ex aku laa... even kami putus dluh bkn sbb org ke3 pn.. tp sbb aku yg mintak.. cz xtahan perangai dia.. 1 lg masalah aku ni.. aku ni cpt bosan.. lau aku dh syg kt org tuh tp nmpk mcm org tuh xhargai aku ase mcm nk cepat2 angkat kaki.. sbb aku ni lau dh syg,. mmg syg betol2.. lau aku dh decide pilih org tuh means aku dh lepas segala2 utk relation tuh.. bosan la kan mcm ni.. ker aku yg silap pilih org ehh.. aiseyhhhh... bosan la weyh.. kdg2 ase ni mende kecik jer.. no need nk simpan dlm hati n amik port tp yer lah.. bila jadi mcm tuh ase mcm kiter ni xdihargai pn ade.. ke aku ni yg sensitip sgt ehhh?? aku kan kan kan anoyying ker ey lau aku ckp "mish u" ker "hope u heppy" ker "with love" ker.. annoying ey korang ase? aku xtahu r lak mgkn ader lelaki yg mmg xsuke if awek dia ckp mcm tuh kat dia kat tmpt umum.. means lau post kat komen kat facebook ker kat myspace ker kat frenster ker kat twitter ker.. kan.. maybe aku gak yg salah... jenis xpaham jiwa raga org... tp siyesly aku ase mcm mende tuh bese jer... ker korang rasa cemana ey? hurmmmm








No comments:

Post a Comment