Tuesday, September 14, 2010

raya yang penuh kesyukuran =)

hello readers =)

salam sumer.. sumer sehat? dh lama xupdate blog.. dh kena penyakit malas.. =) hek3 ermmm time raya ni der mende yg dh lama aku tunggu dh termakbul... akhirnyer aku dapat pulang semula kerumah selepas 9 bulan.. =) hepi sgt2.. haaa skrg aku ngah berkira2 nak duk umah sewa lg ker x.. hehehehe mcm gitu la plak! ahahah tp 9 bln aku duk umah sewa nih byk yg aku belajar.. belajar berdikari n segalanyer ttg kehidupan.. huhuhu tp raya ni aku duk umah jer.. xkua pn.. bosan gak.. tp nk kua malas.. huk3 jom la layan gmbr2 aku time raya tahun ni..


dimulakan dengan tuan blog yer.. sy berbaju merah tahun ni.. hahaha


ni lah sebahagian family kecil sy.. tp dlm gambar ni akak n adik bgsu sy xder..


owh ni lah mama aqel mikhael.. a.k.a my lovely sist =)

ini cinta hati sy.. opkosh la kan... lau x saper lg...

haaa ni yang halus kecik molek ni my super duper cute aqel mikhael



p/s: tahun ni sy keluar dr kotak dgn beli warna merah.. lau x asyik kaler2 soft jer.. yg sebenar2 niat di hati nak cari kuning tp org kata kiter hanya mampu rancang.. ehehehe tgk2 yg jadiknyer lain.. baju merah ni pun xdirancang... ehehe xper lah dh selamat pn kiter beraya..

sy nk mtk maaf kt korang lau der tersilap kata n terkasar bahasa.. ampun yer! ehehe =)

2 comments:

  1. sweetnye bgambar cmtu :)
    SLmtHriRya akak :D

    ReplyDelete
  2. heheh..
    sesekali melaram dgn warna merah apa salahnya lgpon zella rs zuana ni putih orgnya...sure cantik...

    selamat hr raya...maap zahir batin...

    ReplyDelete