Wednesday, October 20, 2010

kelab anti kapel?

hello reader,

salam sume..

ckp sal kelab anti kapel teringat dulu zaman diploma aku n kgwkn aku 2 org yg nasib sama tubuhkan kelab anti kapel... keh3 lawak jer.. sbnrnyer time tuh aku baru putus.. kwn aku pulak ngah der probs ngan bf dia.. kami slalu share citer sbb kebetulan cara kami kenal sama.. usia perhubungan pun sama (2thn) sbb kami gaduh sama cuma aku dh putus.. dia belum.. ak jadi pendengar probs dia n bg nasihat yg mana patot spya dia xalami nasib yg sama cam aku..

tp lepas tu dia pn putus gak.. then dia bg tahu der gak sorg ag kwn kami pn baru pts jgk.. kami bertiga sekelas.. kwa3 persamaan kami bertiga ialah pts lepas 2 thn kapel.. hahahahahaa.. time tuh wt kami pk laa ehh lepas 2 thn tuh susah nk bertahan ey.. huk3 masa kritikal kot nasib perhubungan lepas 2 thn.. hak3 cmtulah yg kami pk..pdhal ade jer yg ley kapel smp 8 -10 thn

then aku pn wat club 2 years dumb love relation kat frienster.. yelah time tuh ner der fb ag.. frenster jer.. wakakakaa diorg yg suruh wat.. tp last2 jadi kenangan sbb diorg berdua dh kapel dlu.. cehh cepat jer dpt pengganti org lawa la katakan.. aku plak hek3.. lepas 2 thn baru aku kapel smula.. aku pn dh delete frienster aku..

tetiba teringat sal ni sbb adik aku baru pts cinta.. alasan?? bf dia tinggalkan dia sbb nk masuk kelab anti kapel.. lg laa kelakar.. ala budak2 xmatang.. ikut kawan jer tuh..alasan pn mcm xlogik jer.. xper la tumpu kt study jer k my lil sis..jgn pk sgt sal lelaki ni..




p/s: to nur farah najwa and faezah entry ini utk mengingati kelab anti kapel kiter yg pernah wujud suatu ketika dulu... ahahahahha!!! weh korang nk kawin ajak tau..

6 comments:

  1. hahaha
    teringat time dulu dulu
    farysa pun penah msuk kelab mcm ni padahal tgh kapel
    hihi

    ReplyDelete
  2. mizah ke wey?? ala, anti-kapel konon. 2hari dh bertukar kapel, cane nk stay lam grup tuh?? kita tgu dan lihat...

    ReplyDelete
  3. farysa: hihi asenye sume org pn pnh dgr sal kelab anti kapel n penah wujud kt sekolah or tmpt diorg blaja kan? hihihihihi


    kak norma: ye la weh.. bkn mizah yg mtk.. boy tuh yg mtk sbb nk masuk kelab anti kapel.. lawak weh!! sian mizah...

    ReplyDelete
  4. heheh...
    yela..klu putus cinta mmg xterasa nk couple blk...sedih...menci..semuanya complete kan?? heheheh

    ReplyDelete
  5. hehehe.. teringt zaman mase bljr.. anti kapel ni skdr suke2 je..

    Perbezaan Sifat

    ReplyDelete
  6. kalau masa tuh ada facebook mesti dah buat group anti kapel nih kan..hehehe..skrg ni pun kat facebook ada group single..haha

    ReplyDelete