Tuesday, November 23, 2010

Ailyl Mystery GiveAway!


first skali sal pakaian aily.. korean n japan style sy wat heheh xtahu la ade ke x style mcm tu tp korean style kan suke yg pelik2 sket hehehe mcm band 2NE1 punyer style la kengkononnyer.. hehehe

yang tambahan2 tuh sajer jer nk penuhkan ruang xnk bg nmpak 0 sgt.. n biar ade penceritaan.. ehehe kira mcm aily nga windu kat tunang dier la konon2nyer yang len tu sumer props tambahan jer =p

*****************************************************************************



hello readers

salam sumer..

harini sy nk masuk kontes blog aily ni.. cz nmpk mcm simple jer..

ni syarat2 yang aily ( http://memorianna.blogspot.com/) ckp la...

Syarat-syarat penyertaan :

  • Mesti mekap dan warnakan sekreatif mungkin gambar doodle Ailyl kat bawah ini. Tak kisah korang nak guna paint/photoshop etc.
  • Lepas dah siap buat 1 entri bertajuk Ailyl Mystery GiveAway! dan sertakan sekali doodle yang awak dah mekap dan warnakan, lepas itu ulas sikit dalam entri itu kenapa awak warnakan doodle Ailyl jadi sebegitu! huehuee.
  • Last lepas dah buat entri tolong tinggalkan link entri tersebut dekat bahagian komen ini untuk I terjah!




p/s: hepi becoming bezday aily rozanna =)

1 comment: