Tuesday, November 23, 2010

bsn n celcom n biru

hello readers

salam sumer

arini pepagi buta lg aku n mak aku dh kuar g bank.. aku ni jadi peneman n driver mak aku jer.. arini gak g cari simkad baru mak aku.. sonok tol dier memilih no td.. hahaha sebenarnyer dier punyer henfon hilang sbb tuh la dier kena beli fon baru n beli no baru tuh.. tp oleh kerana dier dpt anak yg baik hati ececece angkat bakul seyyy ahahaha x ah aku der 2 henset so aku bercadang nk kasik jer kat mak aku henset aku yg 1 lg tuh.. aku xguna lgsg kot no maxis aku tuh just guna yg celcom jer so better aku bg jer henset tu kat mak aku.. ala xder henset pun xper takat nak kol mak aku n kgkawan xder hal lah..


haa arini ari biru sedunia aahahha td g teman mak aku g bsn yg berwarna biru then g celcom centre yg berwarna biru aku pun pakai baju warna biru!! hehehe





mampu pakai kancil jer.. hehehe kang keje xlama lg ley la tukar kete bmw lak kan ahaha berangan la kau zuana.. hehehe






baju yg aku pakai ni kan len macam sket dier men ikat2 kat depan tuh.. kwa3 time kat kb td aku pasan tau org tgk semacam jer.. xpernah tgk baju aku kot?? ahaha malu seyyy mcm alien lak ase..





aku segan nk pakai pelik2 tmbh2 nk berfesyen segala ni.. lau lawa xper gak.. kang org cakap pelik lak...dulu sblm berani nak pakai tudung ekspress ni pun aku cuba 4-5 kali dulu kasi test sesuai ke x... then nk pakai baju yg guna inner segala ni pun mcm tuh jgk lau x sblm2 ni mmg aku just pakai mcm bese2 jer... xberani.. skrg baru nk cuba shawl n inner cotton tuh.. hehehe lambat sket kan aku ni.. hehehe ala xberani la nk mencuba kecuali lau tol2 yakin sesuai stail tuh dgn kiter n kiter selesa nk gayakan stail tuh...



p/s: * shy *

9 comments:

  1. cantek ape baju zuana tu ^^
    biru lagi you..hihi

    ReplyDelete
  2. hye anamizu thanks sudi singgah ehehe arini hari biru sedunia ahahaha

    ReplyDelete
  3. nasib bek kete tak biru..kalo tak mmg complete dah tuh..hihi~

    ReplyDelete
  4. cantik la zuana pkai bj tu... awk tu langsing..pkai ape2 pon cantik tau... ;)

    ReplyDelete
  5. haa..anak yg baik nie..temankan mak.. bagus2.. hehe..

    ReplyDelete
  6. nk tiru style bleh?hehehe..

    okla tu, kena biasakan diri dr skg, xlama lg nk masuk alam pekerjaan. mana leh pakai simple2 je n nmpk kebudak-budakan br kuar U.

    nnt org xrespect n senang buli kiter..

    so, practice dr skg..yg penting jgn terlampau over sudah.

    ReplyDelete
  7. kema: kete nnt mmg nk beli warna biru pun.. ahaha toyota swift biru kwa3 boleyyy ekekekee

    zella: aduiii thanks 4 ur compliment zella tp sy ni gemuk sbnrnyer ner der lgsg pun.. malunyer3x..

    cik moon: angkat bakul terlebih aahhaa

    kaknorma: perli tahap gabannnnn!!!
    ok my sis nnt aku cuba ok =p

    ReplyDelete
  8. mereka pandang sebab biru menyerlahkn kecantikan zuana. haha mcm memuji tp ikhlas nih.

    That blue suits u.

    ReplyDelete