Thursday, November 18, 2010

buat terakhir kali

hello readers,.

salam sumer..

rindu la kt diorng nih.. skrg kami sume dh bwk haluan msg2 utk praktikal.. tp aku xkn lupa kenangan duk umah sewa ngan dak2 6 org ni.. =)

ni entry bergambar.. mls nk tulis panjang2.. coz gambar pun ley bercerita gak kan..
tp sume ni last minit punyer plan.. dr plan a,plan b,plan c.. hahahaha last2 huru hara..
tp xperlah asalkan aku dpt spend masa last ngan diorng..






kami amik dia kat airport wooo baru turun flight dr sydney.. keh3





jeles la ngan diorang.. diorang wat pektikal skali... ekceli aku nk gak skali ngan diorang tp org kata xder rezeki.. rezeki aku kat len.. plus mak aku xbg wat pektikal luar kelantan.. sob3





hanis dgn gurl apex..yg mcm artis korea tuh la..dina namanyer.. dh der yg punyer so jgn nk gedik ok.. ahahaha






olololo gelap pulak... tp budak berdua ni dh mcm adik beradik.. yg kanan tu aini n belah kiri cuya






ahaha dak sydney ni namanyer shida..






ohohoho satay seri malaysia.. kat pc.. lau ase nk makan satay ley lah dtg sini.. besh n murah..







ekceli gambar ni salah aturan patut yg bawah ke atas tp xperlah aku malas nk ubah n upload balik.. kira mesti korang paham siang dulu baru malam kan? hehehe

oklah ni gmbr kami sblum g pc.. kami g tok bali..

mencabar tol g tok bali coz xtahu jalan.. aku pulak igt2 lupa padahal dh g byk kali g time ngah kapel ngan org belah sana dulu so aku serah bulat2 kat hanis.. bmbg sesat lau aku yg lead.. trimas byk2 kat co-pilot aku hanis nabihah yg akhirnyer berjaya bawak kami ke tok bali...





co-pilot bz msg pakwe dia yg majuk.. ahahaha cian.. sesi memujuk sbb lama sgt drive xsempat2 bls msg ngan pakwe dia...






cuaca xmengecewakan pd hari itu... yelah selalunyer hujan.. alhamdulilah...






ni cuya comel nga windu comel sitembam

http://touchurheart-cuya.blogspot.com/













episod terakhir pd tarikh yg comel 12/11/10.. gud luck to all of you my friend.
jumpa time grad degree nnt ey.. =p





p/s: sedey tengok video untukmu sahabat..

3 comments: