Tuesday, November 2, 2010

mcm2 hal..

hello readers

salam sume.. hari ni aku nk bercerita melalui gambar paint aku yg comot ni buleh? hehehe
xpaham pn wat2 paham jer lah yer.. hehehe saje ubah mood arini nk citer melalui gmbr..

2/11/2010

rini final exam paper








tp aku ase blur+blank ntah ape la yg aku jwb td.. sedey wooo... soklan mcm hareemmm! xdijangka lgsg soalan mcm tu yg diorang kasi aku jawab.. xperlah bukan rezeki aku.. aku selalu mcm ni lau aku ley jwb test ke kuiz ke final lak yg kasi aku down.. baru nk skor.. sob3x..
last dah kan.. last sebagai pelajar.. antara paper terakhir aku duduki... ase nk la gak skor tp xkesampaian agaknyer..



ceh love jer ade kaler.. ahahah pepel lak tuh.. korang paham kan maksud lambang ni???
heartbroken!!! wawawawaa sob3 lagik!




28 nov ni aku setat pektikal.. cane lah aku pektikal nnt.. bosan ker? best ker? hurmmm






diorang dh nk pergi.. lagi beberapa hari lg jmp diorang.. lepas ni dh xjmpa lg dah..
sedey.







p/s: hidup xselalu indah jgn bermimpi menggapai bintang.

2 comments:

  1. hehhe..biase la tu..klu dh namanya hidup..pasti byk dugaannya... ;)

    be strong okay?? ;)

    ReplyDelete
  2. slamat ber praktikal. mesti best nyer.

    ReplyDelete