Sunday, November 21, 2010

pagi yang xberapa nk pagi

hello readers

salam sume..

rosak mood tol lah pepagi yang nyaman ni.. bangun pagi ni punyerlah semangat pas masak sarapan pagi nak update blog tp ghupe2nyer.. der org spoil mood.. nk gtahu kat kengkawan sume yg singgah blog ni.. ok kat kengkawan sahaja yer bukan org yg xnk kawan... aku dh buang cbox tuh.. ala tempat sembang2 tuh la.. ATAS SEBAB-SEBAB TERTENTU.. ok sekarang baru aku tahu nape sesetengah blog xletak pun tempat sembang2 tuh.. memula aku rasa tempat sembang2 tuh perlu untuk kiter beramah mesra dengan pengunjung blog kiter.. yerlah nak kawan2.. utk kiter ke blog dier lak.. nak follow ke ape ker.. then bila dh jadi mcm ni.. aku rasa bek xpayah letak jer lah... senang citer..

aku mintak maaf bebanyak eh.. xpe nnt aku wat entry untuk kiter tukar2 link len x.. aku pun berhajat utk wat entry review blog2 korang gak nnt pas aku add.. oklah my fren.. till then..

7 comments:

  1. lor.... msti ade org ckp benda2 xok kn?? zella pon prnah kena...mmg angin je... siap mengata zella lg...

    ReplyDelete
  2. hurmm org dengki dgn kiter nk wat gane..saje nk burukkan kiter.. mls nk lawan balik.. nnti kiter n dier 2x5 jer lau lawan balik..

    thanks zella coz paham =p

    ReplyDelete
  3. kat bdr melaka ni pagi2 da ujann...
    sodaappp mak tidowww...
    hahaha,tiba2...

    ReplyDelete
  4. hye syaza ahahah promote melaka yer? nnt nk singgah sana la

    zila yer welcome dear

    ReplyDelete
  5. eh salah entry post komen ni eheheh niway thanks sudi singgah blog ni =)

    ReplyDelete