Friday, December 24, 2010

azam tahun baru anda?

ni la system yg aku duk wat tuh..





hello readers

salam sume..

hye korang.. skrg dh susah sket nk blogwalking n update n singgah2 baca entry korang.. dlm sehari tuh pas balik keje dlm kul 6 tuh rest2 dluh.. then g smyg gosok baju mkn.. mlm tuh baru mandi.. skrg dh makin kerap wat menda yg membahayakan kesihatan iaitu mandi malam.. huhuhu then pas mandi online jap jenguk2 blog korang tertido dah.. kekadang xtutup pn laptop.. xsedar tertido.. dan begitulah seterusnyer.. (-,-)

so far keje system yg aku kena wat dh siap dh pun.. cuma nk kena make up2 sket system tu nk bg nmpk cantik.. kgkwn intern yg len kena wat tax.. pas dh ciap keje system ni barulah aku join wat tax gak.. sebulan pektikal ni aku dh pandai mikrosof acsess ahahahaa drpd yg xpernah belajar trus dh pandai.. =)

esok dh xmas.. aku ase sume org pn dh mula tanam azam masing2 hehehe tanam ker weh? hehehe cm aku gak.. thn depan dh 23 tahun.. jauh lg perjalanan agaknyer.. azam tahun depan aku...

1st sekali nk dapat keje.. hopefully dh dapat keje b4 bulan 12 tahun 2011... walaupun grad dgree tahun dpn dh xdapat pakai selempang mcm diploma dulu tp aku still syukur sbb pointer masih ok.. siyesly rugi sgt 1 sem yg xdapat dekan tuh.. ase nk ulang jer smula.. sob3x.. *td aku msg kwn aku yg sorang ni.. mmg harap sgt2 nk jmp dia time grad dgree nnt sbb dh lama sgt nk jmp dier.. tp dia ckp lau der rezki jmp la lau x dia pun xley wat pe2.. ok.. means dia mmg xnk jmp.. siyesly sedey gak tp xperlah kan.. xley gak nk paksa2 org dh org xsudi.. (-.-) *

2nd nk kumpul duit byk2 nk beli rumah n kete.. hehehe kete dulu kot..hopefully dpt keje thn depan dh ley pakai kete.. kikikiki berangan xsalah kan.. dh survey swift tp kgkwn ckp susah sparepart lak.. t rosak ker susah nk repair..tny mak aku pn dia bg pndapat sama.. kete pelik2 ni susah dpt sparepart then lau nk tolak org nk amik murah2 jer.. pulak dah.. so survey yg len jer lah.. der suggestion x? hehehe

3rd ha yg ni mmg dh lama sgt nk wat cuma yerlah xkeje lg so xde duit.. aku nk ubah suai umah aku ni.. hhehee mak aku xbg sbb dia nk kekalkan mcm ni.. yerlah umah dia kan.. tp aku nk ubah sket2 jer lah.. nk beli langsir baru ker.. sofa baru ker.. yg dh lama sgt nk beli almari n almari dapur yg comel2 sket utk mak aku.. panggil eric leong ke ubah suai umah aku ni hahaha bg suprise sket kt mak aku.. hehhe

tu jer kot wat masa ni.. =))))))

adik aku dh sibuk2 duk tnya aku bila nk kawin.. serabutnyer.. ko carilah sorang anak datuk ke tan sri ke lau nk sgt akak ko ni kawin.. wakakaka!! gilosh materialistik tuh.. ekekeke xder lah.. kekadang org suka kiter tp kiter lak yg xsuka.. kekadang lak kiter suker org tp org lak xsuker kiter,.. ahahaha dh nk wat guano? kwang3x.. hal ni mmg aku dh xamik port dah.. dh malas pk.. lau jmp nnt ader lah.. lau xjmp means xder lah.. lambat cepat jer.. tp xtahulah.. bosan+mls beb.. cewah bunyik cm dh frust bebenor.. memang pon! huhuhuu...lelaki ni makhluk yg membosankan.. skrg ok jer mcm ni.. byk kebaikannyer.. kredit aku topup rm10 skrg ley tahan sebulan! ha tuh kelebihannyer.. hahaha...


p/s: siyes ak dh xsabar nk keje n merasa dapat gaji... hope dlm umo 23 pd tahun 2011 ni aku akan dpt merasa gaji pertama aku... amiiinnnnn....

2 comments:

  1. Hai ! =.)
    Terima kasih lawat entry sy tadi.
    and thnx jgk sebab your advice.
    Salam kenal. ^_^

    ReplyDelete