Saturday, December 18, 2010

dia berani confess dia gay.. what say u?

hello readers

salam sume..

haa mesti korang sume pun dh tahu sal ni kan? ala video sal sy gay n sy okey kat youtube tuh laa... eh3 bukan sy la tp dia.. hehehe sy straight ok... hurmm tu hak individu nk confess ke ape ker.. tp kan.. dia xpatut pilih menjadi gay tuh.. mcm yang "tanyalah asyraf" cakap tuh jangan ikut naluri.. pilihan ditangan kita.. niway aku xley nk ckp pe r coz dia dh umo 32.. dh matang nk pk.. jurutera lagi haaa... bukan calang2 org... so ikut dia la kan... nak nasihat pun dh xguna.. dia ley pk sewajarnya...

aku ni asek2 mood xok je aku ni 2-3 hari ni.. banyak betol ( ni) hehehe siyesly lau ckp sal issue ni smp bila pun xkan setel.. SIYES!!! tahu x isu ape? sal kawan baik n boyfren/gurfren ni haaa... aku xsuka r... <-------- ulang ayat aku 10001 kali okey... if kiter der kwn baik n der bf/gf ner yg lebih korang pentingkan? mmg xkan ley jwb kan? sila kelip2 mata tanda bingung...hehehe

tp xpe.. aku paham.. as a fren aku tahu kedudukan aku bawah pada bf ko.. bf ko no 1 aku no 2.. so thats ok.. sorang bakal husband sorang ni kawan.. mmg serba salah.. aku kena paham keadaan dia... mesti bf dia pun nk dia pentingkan dri dia gak kan.. lau jadi kat aku plak? hehehe aku pilih kawan kot.. sbb lelaki bkn ley pecaya sgt.. aha kwn pn xley pcy gak kan? ahahaha ntah depends pd situation la kot.. cehhh ayat selamat.. hehehe

p/s: xsabar tggu final mari menari...

4 comments:

  1. sy berani confess sy straight.
    hehe~~ :)

    ReplyDelete
  2. aku pun xberani confess benda yg salah o.O"
    ish2 umat akhir zaman nih..

    ReplyDelete
  3. zeeqa: aha sy pun straight! hehehe

    raji: hurmm dunia kan...

    ReplyDelete