Tuesday, December 7, 2010

praktikal punyer keje..

hello readers

salam sume..

gatal je tgn asenyer nk update blog tp xder mende pon sbnrnyer nk tulis ni haa..heheh windu kat blog ni je ha..ni kisah sal hal pektikal..aku dh dpt keje sket.. tp nk wat system fail.. agak kelakar la bila budak finance dapat keje budak sains computer.. sbnrnyer fail2 company dia tuh dh der pun.. cuma mgkin dia nk bg aku keje kan.. xder menda sgt nk suh aku wat so nk uji la kreativiti aku la agaknyer... aku pun dh pening kepala nk pk blaja system komputer plak..

ekceli sblm ni der bdak uitm kos sains komputer wat pektikal kat situ.. budak tuh wat la system tax.. so dia bajet sume dak uitm reti wat system kot.. hhuhuhu dia mmg xtahu la amenda kos finance tuh agaknyer.. aku bajet pektikal kat company akaun kena wat akaun.. skali kena wat system.. kwang3x.. hbs lah aku time lecturer dtg melawat nnt.. aku nk tunjuk amenda tah yg aku wat time pektikal ni...risau plak..

anyway xperlah.. aku xnak lah merungut2.. mgkin budak2 lain pun dpt keje yg sama mcm aku jgk.. skrg nga berusaha nk belajar wat system ni.. tetiba kena pandai segala mcm sofware n system dlm masa 3 bln..sbb dia suh submit bulan 2 ni.. then baru aku smbg wat keje guna UBS..

fening sket nk blaja.. ikut hati nak je aku upah dak2 sains komp yg wat.. tp tuh la.. aku anggap ni sbg cabaran utk aku.. mgkin nnt aku keje byk lg menda yg aku kena hadapi yg lgsg xberkait dgn yg aku blaja kan..xperlah.. aku cuba jer lah.. lau x nnt aku xder keje gak nk wat.. xkn nk duk saja sampai bulan 2 kan.. org len pektikal blaja sal company.. operasi n sume sal company tuh tp aku?? ahahahah blaja kos lain bkn jadi student pektikal tp jdi student kos sains komputer sewaktu pektikal.. ahahah..




p/s: cane nk wat system ni????!!!

No comments:

Post a Comment