Friday, December 31, 2010

salam tahun baru...

hello readers

salam sume..

sempena 1.1.11 kul 1.11 ni ecece sajer jerk kan nk tarikh lawa.. timing pn dh set..aku nk wish kat sume readers blog ni happy new year..semoga korang sume dilimpahi rezeki yg amat murah utk tahun 2011 ni..n sehat selalu..

fistly aku nk panjatkan kesyukuran pd Allah coz aku masih lg bernyawa masih hidup n masih lg bernafas utk harungi hidup pada tahun 2011 ni.. alhamdulillah aku smp diawal tahun 2011 tp xtahu lg lah smp ke x ke penghujung kan? hope umr aku masih pnjg...aku masih ada perasaan nk perbaiki diri utk menjadi hamba Allah yg lebih baik.. hope aku mampu laksanakan..well now i'm already 23 years old.. hehehe... 23 is a sweet number..



p/s : mood: focus nk keje.. siyes ase nk pk masa dpn je skrg..

4 comments:

  1. hei hepi new year jugak. smoga tahun ini lebih baik! hoyeh


    http://fahimalin.blogspot.com/2011/01/hidup-gua-memang-indah.html

    ReplyDelete
  2. slamat tahun baru jgk..rancang masa depan dgn lebih terancang

    ReplyDelete
  3. happy new year =)..i follow u kay.

    ReplyDelete
  4. same muder le kito ek..hahaha..

    ReplyDelete