Tuesday, December 14, 2010

SAYA MAHU DIA YANG MENANG =)




hello readers

salam sume..

rini mood aku sikit xelok.. aduhhh lepas ni ape la plak yer.. aku ase cam nk g bercuti jap pastu baru masuk keje balik.. siyesly aku mmg xbley keje terperap.. aku xsuka xtahu laaa.. aku suka keje yg bley g kehulu kehilir jumpa bnda baru org baru...keje ape yerk? okey lah.. dlm hati sgt2 nk buat bsness suatu masa dulu.. tp selepas dihalang supaya smbg dgree aku mcm dh malas.. majuk kengkonon.. ahahaha tp nnti aku dh kawin dah der anak susah lah nk keje cmtu.. target kawin umo 23 *which means tahun depan* tapi xde yg sudi (-,-) ehehehe well aku dh der improvement.. aku dh pandai guna mikrosoft access skrg hehehe ley la nk key in data2 kat opis tuh..


ok dah merapu.. sekarang nk citer sal mari menari.. ni lah pasangan yg aku sgt2 minat ok! heheh mgkin sbb si syikah ni sebaya aku kot?? umo syikah ni 22 thn jgk.. tp dia dh de anak sorang n masih hot... sukerlah dia.. muka dia iras pelakon dynas tuh fariz suami dia tuh pun comel tomel cm dia gak =)


Suami : Mohd Fariz Raeza Mohd. Nizam
Umur : 23 tahun
Isteri: Siti Rasyikah Zolkifli
Umur: 22 tahun
Asal : Berasal dari Terengganu (suami) & Kedah (isteri)
Pekerjaan: Angkatan Tentera Malaysia (suami & isteri)


korang aku doakan korang menang ok! wat yg terbaik utk final.. ekceli aku suka gak pasangan razif sbb diorang punyer tarian mmg sgt best... tp aku suka lg MM ARIZ ni.. ehehehe


p/s: lmbt ag aku kawin.. pasni nk kena keje pulak.. hopefully dpt keje yg best2 sikit.. =)

3 comments:

  1. saya mahu pasangan razif lah...;D

    ReplyDelete
  2. GO GO FOR ARIZ!
    farysa suka diorang gila
    cool even dekat luar

    ReplyDelete
  3. dayah: razif yg menang.. suker la tu =) hehehe

    farysa: bukan rezeki ariz la nk wat cane kan.. =)

    ReplyDelete