Tuesday, January 11, 2011

ex lover part 1


hello readers

salam sume

tajuk xley blah kan? ahahah aku xtahu lah skrg mcm ngah musim mengawan ker musim semai cintan cintun ker hape.. sume blog aku singgah asek nk citer sal cinta jer.. pelik aku.. aku? ex lover boley? ahahah cehh nak jugak tuh..



ex lover aku yg mana nih aku nk citer.. cett.. ok2 siyes.. meh aku citer sal first love jerlah.. <-- sgt xley blah lg ok! kikikiki ok kiter teruskan...masa tuh darjah 3 eh silap tgkatan 3.. kami kenal sbb skul skali.. tp dia kelas last..aku lak kelas no satu.. erk dia faymes sbb nakal.. 1 skolah kenal dier sbb dier sgt nakal..



dier? xde pe yg menarik pon.. ahahah!!! muke bese2 je.. badan pn sama.. bukan spesis taf mcm aron aziz tuh.. (sbb aku minat aron sbb tu harus sebut aron jugak tgk kn dh byk kali aron) nak dijadikan citer.. aku xsuke duk kelas aku.. sbb sgt stress duk dlm kelas tuh.. bebudak asyik wat ulangkaji pmr jer.. baka malas mcm aku ni pn g r lepak2 kelas kwn aku.. so kt situh la kenal dia..



kgkwn aku suh aku terima dier sbb hopefully ley ubah prangai dier la konon2.. ermm ada lah berubah sikit.. sikit jerrrr... xbyk.. dia jadi makin rajin nk blajar..(katanyer sbb aku kan kelas no 1 dier kelas last so dier nk aku bangga dgn dier <-- bkn nk kasi mak bapak bangga aisehh) sbbnyer cikgu sejarah kelas dier tuh cikgu kelas aku.. selalu aku kena perli cikgu tuh ckp nk dpt menantu kelas hujung.. kt kelas dier lak ckgu tuh selalu la sebut nama aku lau nk mtk tolong or ugut dier.. tp nakal dier tuh tetap xhenti2 jgk..



time tuh xde enset lg.. kami men letak2 surat bwh meja jer.. kelakar lak ase.. pepagi jer ada surat bwh meja.. tuh yg semangat nk g sekolah tuh.. kikikiki surat tuh selit kat buku.. sume surat tuh aku simpan lg.. dari surat yg 1st memula skali dia bg (mtk no fon umah) smp yg last aku terima surat dr dia.. arituh aku kemas2 bilik jmp uncang yg aku letak surat2 yg dier kasi.. fuhhh nostalgia lorh.. terbahak2 aku sesorang dlm bilik.. time putus dluh aku dh sorok sume brg2 n kenangan2 dgn dier.. smp dh lupa letak mana.. sekali dh jmp mmg ketawa smp xnk benti.. ley senyum sorg2 kat opis.. ahahaha



k dah mls nk taip dh.. ase pnjg sgt.. seksok lah smbg part 2 lau rajin..




p/s: kami xpernah simpan gmbr masing2

8 comments:

  1. hehehe.. dowh.. cita cm cita anat dooowh... same ar.. tp anat smpai skunk still kapel. dah 4tahun. start dr form 3mcm ko jugak. hehehehe.. anat yg kelas last.. dia kelas first. wakakaka.. perli cikgu mmg hadap tiap hari la.. hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha..skrip cerita kita sama la..sejibik..just beza kat surat bawah meja & ex.. =)

    ReplyDelete
  3. menarik sangat,
    hehe
    x sabar nak tunggu sambungan

    nway, pjaz dah follow ;)

    ReplyDelete
  4. wah bez ah ada pengalaman sweet-sweet. haha.
    sy dulu sk0la pmpuan sume.
    so xde la kenal cinta ag. he3,

    ReplyDelete
  5. ehe seronok lau ramai yg sama kisahnyer.. =) buat mfs ex kiter xsama ok! esp jantina ahahah

    ReplyDelete
  6. fewwwiiiittt....

    cpt2...xsbr nk baca sambungan...hehehhe

    ReplyDelete
  7. cinta pertama aku ialah semasa aku berusia 20tahun..haha.tapi kekal sampai skrg

    ReplyDelete