Monday, February 28, 2011

tips elak perut buncit..





hello readers

salam sume..

rini nak kongsi tips sikit.. xde lah tips sangat pun sebab aku rasa ramai gak yang dah tahu kot..
benda simple jer.. xsusah pun.. cuma kena biasakan diri lau betul-betul nak lah kan..

1. ok lau nak jaga perut xnak bagi buncit rutin harian kena sit up lah kan.. tuh benda basic jer.. TAPI xsume org ley buat tol x? sikap malas tuh yang kiter kena kikis.. aku pun malas gak.. kekadang xbuat jugak.. hihihihi tapi yerlah kenalah perbaiki lepas nih...

2. selepas makan jangan terus minum air okey.. minum lepas setengah jam or sejam.. sila jauhi air sejuk atau air berais.. nih nak elak perut buncit lah kan kalau nak jaga kesihatan lebih bagus jangan minum terus air bergas, air manis dan seumpamanya..

3. lau nak kurus dan jugak nak elak perut buncit minum air dulu sebelum makan.. dan selalulah amalkan makan semasa lapar dan berhenti sebelum kenyang ok.. jangan makan buah lepas makan makanan berat tapi makan buah sebelum makan makanan berat tuh...

4. kalau nak elak perut buncit jangan makan buah tembikai.. erkk aku xretilah nak hurai tapi nih ada dalam surat khabar yang bahagian kesihatan tuh.. buah yang elok dimakan buah epal dan pisang...

5. kalau rajin poser lah hari isnin dan khamis untuk rehatkan bahagian perut kiter.. nih tidak tiap hari melantak suap sume dalam mulut.. lagipun kan sunat poser hari isnin atau khamis.. ingat yer korang apa yang kiter makan tuhlah yang akan bg efek pada kiter seksok.. tapi xsume org rajin kan nk poser hari isnin atau khamis nih.. badan nak pakai lama beb.. bukan sehari dua.. so kenalah pandai jaga.. bukan saja nak bagi cantik tapi yang penting nak SIHAT ok...


notes: tips2 aku nih bukan reka2 sendiri tapi lebih kepada apa yang aku baca...

p/s: kalau ada yang nak share tips lagi aku lagi seronok.. korang bg lah link.. nanti aku terjah blog korang pulak untuk baca tips...

Thursday, February 24, 2011

BULAN TIGA




xsabar tunggu bulan march!!!
nape?
ada lah~


p/s: hint: orangnyer xberada dikelantan...

Wednesday, February 23, 2011

memilih?


nih vokalis band CN-BLUE.. band paling fames ok instead of SUJU..
ini ciri lelaki idaman... ahahah!


KENAPA?

1. mata dier sepet.. aku suka lelaki mata sepet.. tapi bukan sepet yang sampai xley bukak tuh.. sepet yang lawa ok macam dier nih la.. kikiki ermm dari segi rupa lak biarlah sedap mata memandang DARI PANDAGAN AKU LAH.. tiap hari nak hadap nih.. lau orang lain cakap xencem pon lantak lah dah aku nampak encem.. kan dah cakap dari sudut mata aku.. ahahah ermm lau bley warna kulit tuh xlah putih melepak sgt sbb nnt nampak cm pondan wakakakaa bese2 jer dah la.. yer sekali lagi mcm gambar diatas... ehehehe

2. pandai main gitar.. wah cair aku!!! ahahaha lau sore sedap memang bonus.. ahahaha

3. berpengetahuan.. ermm xpandai pun xper tapi otak mesti geliga.. nih include dalam bab agama gak lah.. xperlah xalim sangat pun kos aku pun bukan baik ustajah pun tapi at list yg asas tuh cam solat dan fardhu ain tuh lepas lah.. lau tanya jenis2 air mutlak ada berapa pun dier ley jawab dengan jayanyer.. haa tahu ker???

4. ambitious.. dia nak tingkatkan diri dan sentiasa ada rasa nak perbaiki diri dari semasa kesemasa bukannyer ala kadar cukup makan jer.. aku suka konsep bersyukur dengan apa yang ada tapi aku lebih pilih sentiasa berusaha perbaiki diri.. hak3 tapi lau dah smp tahap yang paling tinggi yang kiter nak capai tuh dah la.. nih in case lau kiter xcapai target lagik jer..

5. pandai main bola.. minat martial arts ker..suker tengok orang yang minat bersukan nih.. badan pun haruslah taff kan lau mcm tuh ceehhh tersirat betul statement..

6. xpenting diri.. alah yang nih byk lah nk hurai sama gak lah dengan xkedekut dan sume2 perangai yang xelok tuh kan... cuma aku highlight sikap penting diri sebab bila kiter bersama dengan orang yang penting diri compem xselamat lah kiter.. if kiter diancam mcm org letak pisau nak tikam ker dia lah orang pertama lari bukan kata nak selamatkan kiter ker haper...



orang cakap aku memilih sebab tuh asyik kapel putus jer.. xder jodoh lah~ cliche x alasan? hehehe tuh jer jawapan aku sebab aku bukan perfect sangat pown nk memilih2 nih.. rupa xder,.tinggi xder,. siapalah aku~ ececece nyanyi sket.. ahahaha

demand? owh mestii!!! nak wat suami kot.. nih "barang" nak pakai untuk seumur hidup ok nak hadap seumur hidup.. nak pakai lama nih...lau xnak xley tukar ganti sesedap rasa..so xley main tangkap muat dan asal boley jer...

aku tahu.. xsemua yang kiter nak tuh kiter dapat.. nih entry suka2 jer ok.. sumenyer bergantung pada keadaan lah...


p/s: pernah target kawin umor 23.. sbb tuh umor 23 beri makna besar dlm hidup.. hihihihi asyik sebut jer angka 23 tuh kan.. sejak awal tahun lagi... ahahaha

Tuesday, February 22, 2011

BC CONTEST 2011


rini aku nak join contest.. last aku join yang aily buat tuh,. tapi aku xmenang pown.. huk3x so kali ni try lagi.. kwang3 saje join sebab nk sokong tuan kedai nih wat contest kan.. aku tahu peluang aku nak menang tuh tipis sikit sebab xder luck.. hehehe well try xsalah.. meh3 kiter tengok sape penganjurnyer...





http://www.bifascollezion.blogspot.com/


ape nak cakap sal blogshop nih?? banyak.. yang penting sangat best ok! sebelum aku jumpa blogshop nih memang aku tercari-cari lah ada satu jacket nih.. dah banyak gak lah aku "jenguk" last2 aku bukak blog cik epal tuh der lah tengok blogshop nih kat sidebar dier.. aku pun try usha.. pergh memang sangat gojes bebaju dier.. patot lah baju cik epal comey lotey..

aku dah selongkar dah blogshop nih.. dari segi pilihan memang kena la ngan remaja2 nih yang nak cari baju latest2 ngan fesyen yang best2.. lau dari segi harga sangat cun gak sebab lau kita nak yang murah dier dah pilih untuk harga yang below rm40 tuh dier letak setempat.. so senanglah kiter nak cari.. dari segi service pantas gak la.. sebab aku tanya banyak2 tuan kedai sudi layan kerenah aku nih.. hehehe keep it up..

xpercaya aku cakap? usha lah sendiri ok.. compem puas hati..







nih lah gambar yang aku rasa confident sikit.. kui3 kenapa aku pilih gambar nih?? hihih meh3 nk gtahu sebab dier...

1. sebab time nih aku baru pas interview SPA kan.. ase happy sebab debaran tuh dah habis.. even jawab soklan pun merapu tapi aku happy sebab penemuduga wat aku rasa confident macam konon2 dapat jer keje tuh.. ahahaha makluman aku xdapat pun keje tuh.. kwang3 kes terlebih confident pun payah gak nih ahahaha...

2. time nih baju nih baru beli.. bau kedai lagi.. overconfident bila pakai baju baru.. ahahah

3. sebab kaler purple!!! antara kaler favyy saya.. heheh tuh yang rasa confident sangat..



okey cukuplah 3 sebab sahaja yer penganjur.. hehehe


sekarang sesi lengkapkan ayat pulak...

'Saya rasa confident dengan bifa's collezion kerana... baju-baju dan sume stuff yang dijual di blogshop nih cantik2 belaka dan up to date.. jadi peluang untuk berangan kelihatan "hot" tuh agak tinggi..hik3x



sesi tag kengkawan pulak...

kak norma
ariyanti
dina
cuya


SETEL!


Monday, February 21, 2011

suprise bulan feb pulak

orang yang dirai.. nih la adik aku yang bongsu... harapan segala pada dia nih...



kak ana dan adik bongsunyer.. ngeh3x



haa niat dluh dlm hati nak ape...



kek tiramisu yang aku beli.. kecik punyer tapi kami makan xhabis gak.. huk3x kenyang ngan satay...



satay lagih? hehehe




hello readers

salam sume...


sebenarnyer gambar2 nih dah lama time 23januari lagi time bezday adik aku yang bongsu nih lagi...aku sekarang ngah plan nak wat suprise untuk mak aku lak sempena bezday dier 27feb nih... tapi ngah pikir nak bawak mak aku nih g aner ey... huhuu

hopefully pada 27 feb nnti segalanyer berjalan lancar aminnn...

p/s: suprise buzday untuk mak aku dah xsuprise lagi sbb aku dah citer.. ahahahhaa! xpe2 mak aku xreti baca blog.. kwang3x

Saturday, February 19, 2011

sharing is caring



salam sume..

haaa dah ley agak per yg aku nak citer kan... well dalam mggu lepas aku beli lah inner nih ngan
http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/ <--------- nih link blog tuh... so petang tadi baru sampai.. almaklum dari sarawak lah katakan.. hehehee well inner secondhand kan so aku tak expect la yang best2 opsss soryy.. hihihi erm haa sekali dah sampai fulamak lawa giler.. aku xtahu lah akak tuh basuh and jaga mcmne bau kedai lagi.. kain pun elok je lagi... senang ckp mcm baju baru lah...

memang berbaloi baloi.. postage free sbb aku jadi follower blog tuh.. nak post free senang jer follow jer blog akak tuh.. so aku cuma bayar rm10 je.. means lau dh tolak postage tuh rm3.50 yg tertulis kat pos express tuh baju aku cuma berharga rm6.50 jer wehhhh... giler murah tuh! dah la puas hati..

try la usha2 blog dier..

p/s: saje review blog dier.. org cakap dah org wat baik dengan kiter kan.. apelah sgt setakat nak review blog akak tuh even dier xsuruh pun... ok kak caiyok3x jual baju comel2 lagi ok.. hihihi

Friday, February 18, 2011

dream high- i heart IU


ok sape penah tgk citer nih kat saluran astro kbsworld 391?


watak dier dalam citer nih kim pilsuk.. nih sebelum dier jadi cantik...


yang nih pas dah cantik.. dier dengan heroin.. suzi dari grup MISS A..



dier nih IU atau nama sebenar dier LEE JI EUN,. jom layan gambar dier yang comel2 nih











nih sedikit profile dier..

Name: 아이유 / IU
Real name: 이지은 / Lee Ji Eun
Profession: Singer, actress
Birthdate: 1993-May-16
Height: 162cm
Weight: 43kg
Blood type: A
Star sign: Taurus
Hobbies: Reading
Education: Dongduk High School



amacam? comel x? huuuu i loikeee herrr... adik nih baru nak masuk 18 tahun laa..
korang penah dengar lagu marshmallow? haa dier r yang nyanyi.. oklah lau nak tahu lebih lanjut sal dier nah link...
http://weheartiu.com



p/s: aku dah 23 tapi layan citer budak2 lagih.. tapi xsalah kan.. hahahahha!!!

review blog: kata kila


hello readers

salam sume..

dah lama xreview blog.. memang nak smbg kan tp oleh sbb masalah laptop aku stop jap arituh.. ok sekarang aku sambung smula eh.. hihihi aku cuma review blog yang memang aku follow jer sbb lau blog yang aku xfollow aku nak cakap lebih2 kang xkena lak..

sesi pada kali ini <--- xtahan skema ayat aku! blog kila yer kawan2..
blog dier nih time aku memula follow baru der dalam 200 lebih follower sekarang? wah dah tersenarai diantara blog personal arituh.. syabas kila.. hehehe ala xheran sebab blog dier memang best.. ayat dier sempoi giler.. memula aku follow dulu pon aku enjoy baca citer2 dier tambah2 sal adik dier tuh amar..

tuan blogger dier pun cun.. muka ala2 amoi gituh hehehe.. dah berpunyer.. leh refer blog dier ok dah terpampang pun gmbr dier and bf dier.. oklah kengkawan jom usha blog dier jom..
nah link http://www.katakila.com/


p/s: aku lebih suka blog kila yang dulu.. sekarang dier dah upgrade sikit.. dah comel dan moden.. tapi masih suka.. cuma dulu lagi suka.. eheheh berbelit ayat aku...

masalah ape tah nih..


hello readers

salam sume..

sebenarnyer banyak yang aku nak citer.. dah lama nak update blog.. tapi mcm yg korang ley tgk lah kat skrin laptop aku nih.. GELAP!!! geram xgeramnyer aku... memula tuh aku igt xhbs loading ker menda.. aku punyer lah tggu.. then xjadi.. ok fine.. aku bukak lagi esok.. mcm tuh jugak.. esok pulak pun cm tuh jugak.. ok nih ada something wrong... padahal aku try bukak kat opis guna pc opis buleh plak kuar layout yg cun tuh.. compem laptop aku yg problem...

nape erk! aku dh lama gak nk format.. coz aku syak dh kena virus nih... tapi tuh la banyak yg aku nak guna.. nak wat thesis lagi.. then madam advisor aku lagi cakap nk bg komen proposal thesis aku melalui emel.. kang dibuat kena mcm kawan aku hantar laptop org xbuat smp nak dekat sbulan terperap.. ish xnak lah kan... sian kawan aku tuh punyer lah bersungguh nak repair and format laptop dier .. nak dekat sbulan kot tiap kali fon org kedai cakap xbuat lagi.. sedey xsedey kan last2 dier g amik balik tanpa direpair and diformat...

p/s: lau betul kena virus kan.. DUIT lagih... adoooiiii..

p/s: nuffnang aku xbergerak lah..aku pasan sejak bulan 11 tahun 2010 arituh lagi xnaik2 padahal yg sebelum nih naik jugak even 50sen padahal traffic ley tahan gak lah even xgempak.. nuffnang nih menganaktirikan aku betol.. hish..

Saturday, February 12, 2011

wedding anis bella and zarwan yang sgt comel

kiri sekali tuh mommy to be.. dah 7 bulan tuh.. t dah keluar roger2 yer suni..
sebelah dier tuh "adik" aku.. najibah namanyer.. dia cuma beza 1 hari ngan aku.. aku 15 july dier 16july.. dh lama xjumpa.. best gak jmp kgkwn lama time wedding gini..


nih pengantin lelaki aka mr zarwan.. dh jadi milik anis..



nih la pasangan pengantin..



anis sgt lawa pd hari ni...



nih rombongan pengantin lelaki...



ini nisak..



aku ase pasni kan mesti mung lah uchet.. hihii.. berjangkit lah katakan..
oh si gojes ini aku paggil uchet jer.. nama sebenar dia atikah.



bersungguh bercerita kan... beselah dh jumpa kawan2 lama,..



diantara mereka yang hadir..






nih lah bestfren aku... sebelah kiri namanyer aida.. yang kanan tuh awanis.. dah 10 tahun kenal dan berkawan dari 2001 time form 1 smp lah sekarang... agak2 antara kita bertiga sape dluh naik pelamin yer? ahahahah! wait and see jer lah.. tapi ikut citer charmed piper dluh.. paige second dan phoebe yg last.. hehehe




budak gojes dan comel..






salam sume..

wedding kawan aku nih mggu lepas sbnrnyer.. dh seminggu la maksudnyer dier kawin.. msti nga busy g umah sedara mara kan... hehehe well aku ucapkan tahniah lah kat dier.. dah selamat kawin pun.. korang tgk kan wedding dier nih lawa giler pelamin n tema warna dier.. pink dan purple..

ermm nih entry bergambar.. so korang layankan jer lah eh... hihihi...


p/s: tahniah sekali lg utk anis bella dan mr.zarwan

Tuesday, February 8, 2011

review blog: edisi istimewa


hello readers

salam sume!!!

nape edisi istimewa??? haaa yg mana follow blog nih mesti tahu! muka2 blogger kat bawah nih dh sgt familiar kot aku tempek dlm blog aku nih haaa... hheheeh yes3x! tepat skali! diorang nih la exhousemate aku dluh... kanak-kanak rebina bertiga nih baru jer wat blog.. korang support lah newbie mcm diorng nih okey! =)

okeyhhh semangat kot nk kenalkan kawan2 i nih... so aku mulakan dgn,...




dia nih dina.. si gojes.. blog dier nih baru lg.. support dier ok kgkawan...
nk usha? nah link..

http://crystalheart-sayangselamanya.blogspot.com/


*aku ase aku tahu nape nama link blog dier sayang selamanyer.. tgk gmbr pn tahu kan3x? hehehe

niway aku doakan dier bahagia selamanyer dan sayang selamanyer... heheehee




si manis nih cuya namanyer.. nak usha jugak? nah link...

http://touchurheart-cuya.blogspot.com/

* cerita terbaru dier? dgr2 mcm ada bf baru.. ehehe ntah lah dia tulis kat fb in love..
pe2 hal aku doakan dier semoga sukses selalu...




ni plak ariyanti... aku pggil kak t..
nak gak usha yer? okey3x nah link...

http://wwwmyheartdiary.blogspot.com

yg ni single mingle lg.. hehhe

okey nanti jenguk3x lah yer blog2 kawan2 aku nih..


p/s: jmp bln 4 lak yer korang..

review blog: kuyam =D



hello readers

salam sume..

rini aku nk citer sal kawan sekampung aku ni haaa... cik adik manis kuyam =p... kami sesama ore kelate.. hihihihi... cehh semangat len mcm lak kan nk citer sal org sekampung... ahahhaah ekceli xder lah sekampung pon.. kami sesama asal kota bharu jer.. kan kuyam kan? heheheh

ni link blog dier http://kuyamie.blogspot.com/

dier nih baik sgt.. friendly.. sweet jerkk.. korang ley lah tegur and say hello kat dier.. tp dh berpunyer dia nih.. kawan2 bley nak lebih tarak boleyy ok... hihihihi aku kasi warning awal2.. ahahhaa

p/s: jom2 jenguk blog kuyam...

Monday, February 7, 2011

review blog


hello readers

salam sume

sempena bulan 2 nih kan.. ala2 kgkonon bulan kasih sayang kan.. aku nk ah mulakan meng'review' blog kwn2 aku.. dh lama berhajat nk wat tp selalu tertangguh sbb entahlah byk keje kan.. ececece BYK lah sgt... mcm lah aku nih prime minister jerk... ok2 meh2 nk oyak sket..

rini nak review blog zella.. nape blog cik akak manis ni? hihihi akak lah kan.. ermm sbb dia follow aku dari memula lg aku start berblog nih... memula tuh mcm "eh akak nih selalu ada lah komen2 n blogwalking sini" terharu seyyy... so aku pun membalas lah kunjungan beliau itu dengan cara yg sama skrg.. org ckp org berbudi kita berbahasa? eh ker salah? lgpun blog dier best.. org2 yg follow blog dier pun mmg baik2.. setiap kali entry baru dia,. memang aku pasan antara org2 yg awal komen.. memang org yg sama.. itu baru "true" beb.. so nk gak ah kan ckp,. aku pun dlm list tuh.. hihihi sbb dh mmg follow kan..mmg pasan ah.

dia gak lah yg wat aku ase mcm,. "eh guna blog pun ley jadi kawan2 kan.. best gak tuh" haa gituh laa.. dia nih baik..tinggi.. nak sikit tinggi tuh ley x zella? hihihihi
ok2 lau korang nk jenguk blog dier nih link http://zellastory.blogspot.com/
jom usha2 jum...

p/s: nga tunggu masa utk dier upload gmbr kawin dier.. hehehe jgn marah yer zella... hihihih

Thursday, February 3, 2011

tiap hari g keje mesti dgr lagu ni kat radio..

Lirik lagu Ilusi Adira AF8


rasa suasana riang berdua
saat ku kau lupakan saja
menari di minda hingga terleka
beralih ke alam yang nyata

tersentuh bagai dejavu beribu batu
bebas sayap ku
pabila bercinta dan dicinta
cari cinta, cinta mega
biar cinta jadi fenomena
sukar aku, panahan mu..panahanku
hak milik mu, biar panah ku terus di situ

inilah petanda telah bermula
ilusi baru dalam skesta
memenuhi masa dengan ceria
bagai ledakan supernova

tersentuh bagai dejavu
bebas sayap ku
pabila bercinta dan dicinta
cari cinta, cinta mega
biar cinta jadi fenomena
sukar aku, panahan mu..panahanku
hak milik mu, biar panah ku terus di situ

ilusi..biar ia jadikannya realiti
aku menyanyi…
biar diriku mencapai rentak infiniti yang tinggi

tersentuh
bebas sayap ku
pabila bercinta dan dicinta
cari cinta, cinta mega
biar cinta jadi fenomena
sukar aku, panahan mu..panahanku
hak milik mu, biar panah ku terus di situ



p/s: aku n adira ada persamaan.. tinggi kami sama.. kami 1 spesis jer.. sama2 pendek.. hak3x..

bila bila bila bila?

salam

bila kita sedih.. kita xtahu nk citer pada sape sbb sume org ada masalah dan hidup sendiri... jadi kita diam...
bila mereka mahu kita,. kita pergi dan tadah telinga dan pikir cara yang terbaik utk tolong mereka semampu yang boleh... walaupun tahu yg mereka belum tentu mampu atau xkan wat pun perkara sama...

dengan kawan:
"eh sorilah aku xley teman ko lah,. aku kena jaga anak sedara aku lah"
"weh aku exam minggu depan,. ko nak ape nih sebenarnya?"
"oh aku xley teman ko ar skrg.. keluarga aku nk g jejalan,.ni lagi penting"
"aku gaduh ngan bf aku arini.. tolong ah paham.. aku pun dah de masalah ni nk dengar masalah ko lg... plezzz ahh"
"eh husband aku xmakan lagi nih.. aku xde masa nak dgr masalah ko.. aku xmasak lagi kat hubby aku ni"

sume org pernah wat silap..sbg kawan harus kita "ala jgn la amik port sgt.. menda2 kecik mcm ni " at the end kita sbnrnyer xmintak byk pon.. if mereka tol2 berkawan dgn jujur,. mereka tu lah yang tersisa sekarang 2 pun lau ada r.. yang lain~ sigh.. xperlu describe..


dengan bf (dulu2):
pagi= 1 msg mowning
mlm= 1 msg nyte..
dan begitulah sehari-hari...kol? memang x lah sbb jimat.. nnt hbs kredit.. sehari 2 msg cukup,
kekadang xmsg pun dlm sehari...asyik kiter je msg.. org bz kan.. xper lah.. paham..
aku? mkn hati ulam jntg jer... xtahu pun pe guna adanya aku.. boring rupanyer kapel nih..
sbb dlm hidup lelaki.. gf dia hanya utk masa terluang..dh bosan nk mati baru lah cari gf..
sbb bila kgkwan sibuk dgn gf memasing dia pun gatal gak kan.. yer lah nk menunjuk yg "hei aku pun der gf gak lah" tpi?? entah lah.. mcmne lah nk cakap lg tah...
cuz rank dlm hidup dia
1) kawan
2) family
3) moto/kete
4) game komputer
5) kuar lepak2 n jejalan
6) keje/blaja
dan selepas sume2nya
100001) baru gf dia...


lelaki mmg mcm nih ker?
=pas 2 tahun kapel dan lalui mcm2.."awk syg sy x? lau syg kiter jadi kwn eh.. sbb sy dah kenal dgn org len 2 mggu lepas...(owh pala hotak awk ah.. ko leh pilih org yg ko kenal 2 mggu dari org yg ko kenal 2 tahun? okey xper ko berhak pilih mgkin aku xcukup bgs kan)
=ko n gf ko nek bas.. then gf ko nk turun bas..tp benda nk picit2 supaya bas benti tuh rosak.. ko suh gf ko yg bgtahu sendiri pak cik bas suh benti bas sbb ko sayang nk bangun nnti org amik tempat duduk ko.. (angkat kaki trus...xgentleman r.. t lau org acukan pisau ko xley defend aku.. mesti ko lari selamat diri dulu)

ok owh skrg paham lah kan.. kapel tuh boring..


so pe aku nk citer nih sebenarnyer?


kesimpulan aku.. : aku sayang blog aku.. full stop.

weh pesal tajuk ko bila bila bila?

sbb bila aku sedey lah aku suka ckp "bila"

nak gain rasa semangat balik..

BILA AKU DAH BERJAYA NANTI.. AKU NAK WAT MAK AYAH AKU BANGGA DENGAN AKU..


p/s: entry ni xdop pekdah.. xyah baca pun... sume pasal aku sume boring2 jer..