Tuesday, February 22, 2011

BC CONTEST 2011


rini aku nak join contest.. last aku join yang aily buat tuh,. tapi aku xmenang pown.. huk3x so kali ni try lagi.. kwang3 saje join sebab nk sokong tuan kedai nih wat contest kan.. aku tahu peluang aku nak menang tuh tipis sikit sebab xder luck.. hehehe well try xsalah.. meh3 kiter tengok sape penganjurnyer...





http://www.bifascollezion.blogspot.com/


ape nak cakap sal blogshop nih?? banyak.. yang penting sangat best ok! sebelum aku jumpa blogshop nih memang aku tercari-cari lah ada satu jacket nih.. dah banyak gak lah aku "jenguk" last2 aku bukak blog cik epal tuh der lah tengok blogshop nih kat sidebar dier.. aku pun try usha.. pergh memang sangat gojes bebaju dier.. patot lah baju cik epal comey lotey..

aku dah selongkar dah blogshop nih.. dari segi pilihan memang kena la ngan remaja2 nih yang nak cari baju latest2 ngan fesyen yang best2.. lau dari segi harga sangat cun gak sebab lau kita nak yang murah dier dah pilih untuk harga yang below rm40 tuh dier letak setempat.. so senanglah kiter nak cari.. dari segi service pantas gak la.. sebab aku tanya banyak2 tuan kedai sudi layan kerenah aku nih.. hehehe keep it up..

xpercaya aku cakap? usha lah sendiri ok.. compem puas hati..







nih lah gambar yang aku rasa confident sikit.. kui3 kenapa aku pilih gambar nih?? hihih meh3 nk gtahu sebab dier...

1. sebab time nih aku baru pas interview SPA kan.. ase happy sebab debaran tuh dah habis.. even jawab soklan pun merapu tapi aku happy sebab penemuduga wat aku rasa confident macam konon2 dapat jer keje tuh.. ahahaha makluman aku xdapat pun keje tuh.. kwang3 kes terlebih confident pun payah gak nih ahahaha...

2. time nih baju nih baru beli.. bau kedai lagi.. overconfident bila pakai baju baru.. ahahah

3. sebab kaler purple!!! antara kaler favyy saya.. heheh tuh yang rasa confident sangat..



okey cukuplah 3 sebab sahaja yer penganjur.. hehehe


sekarang sesi lengkapkan ayat pulak...

'Saya rasa confident dengan bifa's collezion kerana... baju-baju dan sume stuff yang dijual di blogshop nih cantik2 belaka dan up to date.. jadi peluang untuk berangan kelihatan "hot" tuh agak tinggi..hik3x



sesi tag kengkawan pulak...

kak norma
ariyanti
dina
cuya


SETEL!


2 comments:

  1. tx 4 joining dear..gud kuck ;)

    dun forget ltak url contest ni kat komen box -->
    http://mrsbifa.blogspot.com/p/bifas-collezion-2011-contest.html

    ReplyDelete
  2. salam ana nak buat promosi nie,
    Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
    Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
    Murah hanya rm 49.90
    kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
    http://www.dmshop.netii.net/
    tq.100%confirm

    lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
    http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
    follow sekali pun chumel2 juga =)

    dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
    tq
    btw nice to know you keep in touch

    ReplyDelete