Friday, February 18, 2011

masalah ape tah nih..


hello readers

salam sume..

sebenarnyer banyak yang aku nak citer.. dah lama nak update blog.. tapi mcm yg korang ley tgk lah kat skrin laptop aku nih.. GELAP!!! geram xgeramnyer aku... memula tuh aku igt xhbs loading ker menda.. aku punyer lah tggu.. then xjadi.. ok fine.. aku bukak lagi esok.. mcm tuh jugak.. esok pulak pun cm tuh jugak.. ok nih ada something wrong... padahal aku try bukak kat opis guna pc opis buleh plak kuar layout yg cun tuh.. compem laptop aku yg problem...

nape erk! aku dh lama gak nk format.. coz aku syak dh kena virus nih... tapi tuh la banyak yg aku nak guna.. nak wat thesis lagi.. then madam advisor aku lagi cakap nk bg komen proposal thesis aku melalui emel.. kang dibuat kena mcm kawan aku hantar laptop org xbuat smp nak dekat sbulan terperap.. ish xnak lah kan... sian kawan aku tuh punyer lah bersungguh nak repair and format laptop dier .. nak dekat sbulan kot tiap kali fon org kedai cakap xbuat lagi.. sedey xsedey kan last2 dier g amik balik tanpa direpair and diformat...

p/s: lau betul kena virus kan.. DUIT lagih... adoooiiii..

p/s: nuffnang aku xbergerak lah..aku pasan sejak bulan 11 tahun 2010 arituh lagi xnaik2 padahal yg sebelum nih naik jugak even 50sen padahal traffic ley tahan gak lah even xgempak.. nuffnang nih menganaktirikan aku betol.. hish..

No comments:

Post a Comment