Wednesday, February 23, 2011

memilih?


nih vokalis band CN-BLUE.. band paling fames ok instead of SUJU..
ini ciri lelaki idaman... ahahah!


KENAPA?

1. mata dier sepet.. aku suka lelaki mata sepet.. tapi bukan sepet yang sampai xley bukak tuh.. sepet yang lawa ok macam dier nih la.. kikiki ermm dari segi rupa lak biarlah sedap mata memandang DARI PANDAGAN AKU LAH.. tiap hari nak hadap nih.. lau orang lain cakap xencem pon lantak lah dah aku nampak encem.. kan dah cakap dari sudut mata aku.. ahahah ermm lau bley warna kulit tuh xlah putih melepak sgt sbb nnt nampak cm pondan wakakakaa bese2 jer dah la.. yer sekali lagi mcm gambar diatas... ehehehe

2. pandai main gitar.. wah cair aku!!! ahahaha lau sore sedap memang bonus.. ahahaha

3. berpengetahuan.. ermm xpandai pun xper tapi otak mesti geliga.. nih include dalam bab agama gak lah.. xperlah xalim sangat pun kos aku pun bukan baik ustajah pun tapi at list yg asas tuh cam solat dan fardhu ain tuh lepas lah.. lau tanya jenis2 air mutlak ada berapa pun dier ley jawab dengan jayanyer.. haa tahu ker???

4. ambitious.. dia nak tingkatkan diri dan sentiasa ada rasa nak perbaiki diri dari semasa kesemasa bukannyer ala kadar cukup makan jer.. aku suka konsep bersyukur dengan apa yang ada tapi aku lebih pilih sentiasa berusaha perbaiki diri.. hak3 tapi lau dah smp tahap yang paling tinggi yang kiter nak capai tuh dah la.. nih in case lau kiter xcapai target lagik jer..

5. pandai main bola.. minat martial arts ker..suker tengok orang yang minat bersukan nih.. badan pun haruslah taff kan lau mcm tuh ceehhh tersirat betul statement..

6. xpenting diri.. alah yang nih byk lah nk hurai sama gak lah dengan xkedekut dan sume2 perangai yang xelok tuh kan... cuma aku highlight sikap penting diri sebab bila kiter bersama dengan orang yang penting diri compem xselamat lah kiter.. if kiter diancam mcm org letak pisau nak tikam ker dia lah orang pertama lari bukan kata nak selamatkan kiter ker haper...



orang cakap aku memilih sebab tuh asyik kapel putus jer.. xder jodoh lah~ cliche x alasan? hehehe tuh jer jawapan aku sebab aku bukan perfect sangat pown nk memilih2 nih.. rupa xder,.tinggi xder,. siapalah aku~ ececece nyanyi sket.. ahahaha

demand? owh mestii!!! nak wat suami kot.. nih "barang" nak pakai untuk seumur hidup ok nak hadap seumur hidup.. nak pakai lama nih...lau xnak xley tukar ganti sesedap rasa..so xley main tangkap muat dan asal boley jer...

aku tahu.. xsemua yang kiter nak tuh kiter dapat.. nih entry suka2 jer ok.. sumenyer bergantung pada keadaan lah...


p/s: pernah target kawin umor 23.. sbb tuh umor 23 beri makna besar dlm hidup.. hihihihi asyik sebut jer angka 23 tuh kan.. sejak awal tahun lagi... ahahaha

2 comments:

  1. so skrg umur zu brape?
    xlame dh tuuu :D

    ReplyDelete
  2. maknenye..tahun ni la zue kawin..x sbr nk mkn nasi minyak zue..hehe

    ReplyDelete