Tuesday, February 8, 2011

review blog: edisi istimewa


hello readers

salam sume!!!

nape edisi istimewa??? haaa yg mana follow blog nih mesti tahu! muka2 blogger kat bawah nih dh sgt familiar kot aku tempek dlm blog aku nih haaa... hheheeh yes3x! tepat skali! diorang nih la exhousemate aku dluh... kanak-kanak rebina bertiga nih baru jer wat blog.. korang support lah newbie mcm diorng nih okey! =)

okeyhhh semangat kot nk kenalkan kawan2 i nih... so aku mulakan dgn,...




dia nih dina.. si gojes.. blog dier nih baru lg.. support dier ok kgkawan...
nk usha? nah link..

http://crystalheart-sayangselamanya.blogspot.com/


*aku ase aku tahu nape nama link blog dier sayang selamanyer.. tgk gmbr pn tahu kan3x? hehehe

niway aku doakan dier bahagia selamanyer dan sayang selamanyer... heheehee




si manis nih cuya namanyer.. nak usha jugak? nah link...

http://touchurheart-cuya.blogspot.com/

* cerita terbaru dier? dgr2 mcm ada bf baru.. ehehe ntah lah dia tulis kat fb in love..
pe2 hal aku doakan dier semoga sukses selalu...




ni plak ariyanti... aku pggil kak t..
nak gak usha yer? okey3x nah link...

http://wwwmyheartdiary.blogspot.com

yg ni single mingle lg.. hehhe

okey nanti jenguk3x lah yer blog2 kawan2 aku nih..


p/s: jmp bln 4 lak yer korang..

No comments:

Post a Comment