Monday, February 7, 2011

review blog


hello readers

salam sume

sempena bulan 2 nih kan.. ala2 kgkonon bulan kasih sayang kan.. aku nk ah mulakan meng'review' blog kwn2 aku.. dh lama berhajat nk wat tp selalu tertangguh sbb entahlah byk keje kan.. ececece BYK lah sgt... mcm lah aku nih prime minister jerk... ok2 meh2 nk oyak sket..

rini nak review blog zella.. nape blog cik akak manis ni? hihihi akak lah kan.. ermm sbb dia follow aku dari memula lg aku start berblog nih... memula tuh mcm "eh akak nih selalu ada lah komen2 n blogwalking sini" terharu seyyy... so aku pun membalas lah kunjungan beliau itu dengan cara yg sama skrg.. org ckp org berbudi kita berbahasa? eh ker salah? lgpun blog dier best.. org2 yg follow blog dier pun mmg baik2.. setiap kali entry baru dia,. memang aku pasan antara org2 yg awal komen.. memang org yg sama.. itu baru "true" beb.. so nk gak ah kan ckp,. aku pun dlm list tuh.. hihihi sbb dh mmg follow kan..mmg pasan ah.

dia gak lah yg wat aku ase mcm,. "eh guna blog pun ley jadi kawan2 kan.. best gak tuh" haa gituh laa.. dia nih baik..tinggi.. nak sikit tinggi tuh ley x zella? hihihihi
ok2 lau korang nk jenguk blog dier nih link http://zellastory.blogspot.com/
jom usha2 jum...

p/s: nga tunggu masa utk dier upload gmbr kawin dier.. hehehe jgn marah yer zella... hihihih

2 comments:

  1. slm zuana!!

    hahahah...

    tahnks ye sbb review blog zella... ni br dpt ber online sbb internet line problem...dh 2 minggu br ok...

    ReplyDelete
  2. thanks zuana sbb review psl blog akak...
    terharu u... ;) akak dh 2minggu xde internet..line rosak kat sni...

    friendship forever ye!!

    ReplyDelete