Saturday, February 19, 2011

sharing is caring



salam sume..

haaa dah ley agak per yg aku nak citer kan... well dalam mggu lepas aku beli lah inner nih ngan
http://idzrarynprelovedproperty.blogspot.com/ <--------- nih link blog tuh... so petang tadi baru sampai.. almaklum dari sarawak lah katakan.. hehehee well inner secondhand kan so aku tak expect la yang best2 opsss soryy.. hihihi erm haa sekali dah sampai fulamak lawa giler.. aku xtahu lah akak tuh basuh and jaga mcmne bau kedai lagi.. kain pun elok je lagi... senang ckp mcm baju baru lah...

memang berbaloi baloi.. postage free sbb aku jadi follower blog tuh.. nak post free senang jer follow jer blog akak tuh.. so aku cuma bayar rm10 je.. means lau dh tolak postage tuh rm3.50 yg tertulis kat pos express tuh baju aku cuma berharga rm6.50 jer wehhhh... giler murah tuh! dah la puas hati..

try la usha2 blog dier..

p/s: saje review blog dier.. org cakap dah org wat baik dengan kiter kan.. apelah sgt setakat nak review blog akak tuh even dier xsuruh pun... ok kak caiyok3x jual baju comel2 lagi ok.. hihihi

1 comment:

  1. pasni boleh la zella usha2 blog ni.... yela...menda baik wajib lah di kongsi hehhehe

    ReplyDelete