Sunday, March 27, 2011

need to rest..

hello readers

salam sume..

byk tol menda yang jadi dalam hidup aku sekarang..tapi banyak yang duka.. ujian tuhan agaknyer.. aku kena hadapi sumenyer.. slow2 boleh lah.. well pektikal aku tinggal lagi 3 minggu nak habis.. yang part nak habis pektikal 2 best tapi thesis lak pening pale.. aku pun xbape paham sangat nak wat.. tanya kawan2 pun diorang cam blur gak.. lagipun susah nak paham lau ajar ikut fon or tenet nih.. lau bley nak ajar depan2 baru paham..

penat kot sikit sekarang.. bukan penat ngan keje tapi penat ngan fikir masa depan.. macam2 benda kena fikir.. lepas satu persatu kena rancang.. aku igt pas hbs pektikal nih aku nak rest lah kejap.. nak bawak diri.. waaa kemain lagi.. bawak diri siot.. xder lah kan nak g jejalan lah sikit before keje.. nak rest yang betol2 rest.. bukan takat pale jer nak rest hati pun nak rest.. nga jiwa kacau lagi.. hohoho xder menda len ah kan lau jiwa kacau tuh.. malas nak taip sal sebabnyer.. mungkin korang dah ley agak..ni update ringkas jer sbb dah rindu nak menulis even not in mood sangat nak tulis...


p/s: mahu cepat lupakan dia...

2 comments:

  1. bsabar diatas segala dugaan k...
    zella pon jiwa kacau lately...
    mmg mata ni berair je hehhehe

    ReplyDelete
  2. hehe.. sabar2...semua yg berlaku ada sebab nya..kan kan..hehe.. fokus pada masa depan.
    :)

    ReplyDelete