Saturday, April 16, 2011

apa nak wat lau putus cinta erkk...

sindrom:

  • ase malas jer nak wat sume benda...
  • ase cm nk duk sorang2 dan xnak ckp ngan sesapa...
  • nak tido jer sepanjang hari..
  • demam..<--ok yang nih memang xley blah tapi aku memang demam..
  • ase serabut dan menyampah giler dah ngan lelaki...bosan pun ada.

solution:
  • ase cm nak kuar jejalan.. tapi cm xder mood.. dan malas.. cmne tuh?
  • kena kuatkan hati dan fikir masa depan... tapi siyes xder mood lah~


ok bosan dan sengal sangat ase bila kau putus cinta masa ko memang ngah prepare nak kawin ngan orang tuh.. serik weiiii~ lau lah ley diibarat aku nih belon.. tambah masalah personal aku nih dan masalah family aku nih.. asenyer dah pecah dah... nasib lah aku dh hbs blaja dan dh hbs pektikal sume.. lau x mesti lagi serabut..

4 comments:

  1. zu,nape?
    tu lah,life is never easy..dun be sad dear.i want to share wif u this quote "Never regret your past, everything has happened for your best. Learn from it and move on!"

    ReplyDelete
  2. kuyam: tq kuyam.. sebab memahami =)

    budak kampung: ko ada pengalaman jugak eah? tengkiu yerk

    ReplyDelete
  3. CINTA... Indah bila bahagia, perit bila kecewa.
    Tapi hidup mesti diteruskan. Pasti ada yang terbaik sedang menanti di masa hadapan.


    Blog Sharifdez

    ReplyDelete