Friday, April 8, 2011

sedang mencari dan masih lagi mencari


nih gambar sekitar bulan 5 tahun 2010




nih gambar latest akhir bulan 3 2011




dari kiri: foundation yang aku guna b4 sapu bedak muka, pencuci muka, krim malam dan deoderant ( terpengaruh dengan lisa beb! minat punya pasal) ahahaha budus jer aku ni..



nih product yang aku guna sekarang.. gigih amik dan kumpul dari bilik tidur ke ruang tamu nak amik gambar upload dalam blog eheheh...lupa letak bedak muka.. bedak pun aku guna garnier..


gambar2 kat atas xmain edit2 eyh tuh gambar ori.. cuma gambar tahun 2010 tuh aku guna enset lama sony z550i dan gambar sekarang amik guna sony cybershot c bape tah aku lupa kod.. terus terang aku rasa muka aku lain? tol x? ker korang tengok sama jer?? tapi yang pasti aku windu kulit muka aku yang dulu sob3x kulit muka sekarang dah xlicin macam dulu lah.. BAJET LICIN JER padahal bese jer... org len lagi licin dan mulus lorh..aku sebab makin tua kot? ahahahaa


tentang garnier...
best giler kot pakai foundation dan pencuci muka dier.. memang anti minyak.. tapi3x mungkin xsesuai dengan aku kot.. kulit aku memang sensitif sket lah.. xley try produk sesuka hati.. dulu aku dah pernah post entry tanya kat korang sal produk yang korang guna.. byk feedback aku dapat.. mcm2 suggest based on pengalaman masing2 lah kan... ada ckp bio essense ada cakap SKII ada cakap safi.. aku pun agak berminat lah nak try safi...sbb murah dan nmpk ramai org guna mcm jadi lah gak...tapi.. nak gak dengar citer2 org sal safi nih.. xkisah lah yang elok or xelok.. buleh?


p/s: thanks pada yang sudi share citer

4 comments:

  1. zella suka deodorant and toner garnier....
    best...bau pon sedap...

    ReplyDelete
  2. kalau garnier kuyam suka deoderant dia je..yg lelain doesnt work for me .huhu

    ReplyDelete
  3. errrr kila tak boleh pakai ape pun pencuci muka nanti naik jerwat.muka kering. grrr geram

    ReplyDelete
  4. a'a sama la, kulit muka saya mcm x sesuai pki pencuci muka garnier ni..pakai x sampai 5 hari kulit jadi mcm kering..tapi mask dia best..

    ReplyDelete