Friday, April 29, 2011

THESIS OWW THESIS


rasa puas bila tengok hardcover thesis kiter sendiri yang dah siap.. selama nih tengok thesis orang lain jer... sekarang dengan rasmi saya sudah habis degree!! yeay!

ok sekarang aku xtahu nak smbung master ker tak... aku ase better aku sambung master then pastu apply untuk pensyarah... aku sedey sikit lah.. result aku xlah teruk... tapi persaingan sekarang kan memang sangat mencabar... huuuuuu~ aku mintak and apply sume pun susah nak dapat.. requirement dier tinggi... nak bahasa cina lah... nak yang fluent bi lah... aku? haremmm nak ada sume tuh... nk ckp bi pun gagap... uishhh cmne nih.... sekarang aku tawakal jer... aku dh usaha apply keje... sekarang atas rezeki jer lah...

4 comments:

  1. thanks lara =) pening nk keje lak sekarang...

    ReplyDelete
  2. waaaaaaahhh. tak sempat nk tngkp gmbr ponnn

    ReplyDelete
  3. hehehe saya pun last minit jer amik gmbr nih wat kenangan hihihi

    ReplyDelete