Saturday, May 21, 2011

diorang memang kelakar

kau pernah tak jumpa orang yang maki kau sebab kau tak nak bagi number fon?
aku pernah.

kau pernah tak jumpa orang yang maki kau sebab kau tak bagitahu nama penuh?
aku pernah.

kau pernah tak jumpa orang yang marah kau sebab kau tak layan dia?
aku pernah...

aku sedar aku memang tak cantik..tak lawa..dan semuanya...
tak payah ah rasa..pompuan nih tak lawa pun.. kalau mintak no fon sure kasi nih..
sorry kalau takat perasan ensem perangai macam ta*k aku memang tak kasi..
tak rugi kot tak de no fon aku.. tak penting.. ramai lagi pompuan...
lgpun aku boleh nilai orang yang nak kawan secara chill dgn org yang nak test market...
aku pun tak terdesak nak bagi kat sape2 pun...
aku tak minat..even kalau fahrin ahmad pun..aku kena pikir 2x jugak..
paham2 lah orang baru putus nih camne...
aku cuma nak chill jer sekarang...
bukan jual mahal dan perasan aku bagus...atau aku yang nak test market...
cuma aku sangat selective dan protective sekarang...



p/s: sian kat anak2 yatim kat hulu langat tuh.. jom sedekah al-fatihah

5 comments:

  1. haih. tak dapat lepas tu marah2 pulak.haih

    ReplyDelete
  2. yunk..nak ggu wall u..
    jangan lupa join GA ni k..

    http://amni110687.blogspot.com/2011/05/le-beau-monde-giveaway.html

    tq

    ReplyDelete
  3. zu,org desperate kot tu...hahaha..i pnh ada laki ni dia ngorat then i ckp awk bkn type sy kot,sori2..then tbe2 dia kutuk2 kita blik.hadoiii..apekah.haha..tp just ignore je la.sbb mcm kesian kan org mcm tu :P

    ReplyDelete
  4. owh,sy dpt numb fon awk,so sy ni x prasan ensem la kn,kn? ahaha... =P

    ReplyDelete
  5. ooo gitu crita nya..sabar la byk2 ye..
    sy x brani mitak no fon awk la kalu gitu..
    heeeee...

    ReplyDelete