Tuesday, May 17, 2011

entry sampah

arini 18 mei...
ntah kenapa tadi aku rasa nak bukak fb ex aku tuh..
ala yang aku citer aku mtk clash 26 april kat inbox fb dier arituh...
lepas sebulan dia lesap...senyap dan menghilang...
sebenarnya aku memang larang diri dari bukak fb..
mls lau tertengok yg wat aku sedih
even aku dh remove dia.. tapi sume fren dia aku xremove lg..
so bimbang lau ada status2 dia masuk kat home ker..
tapi entah tadi mungkin ase mcm ada sesuatu...
wat aku ase nak sngt bukak...

so aku pun bukak lah...
tol lah ape yang tuhan nak aku tengok...
kata dia dulu dia dh tak bukak fb lg..cam nak delete ah kan
memang betol aku tgk dh lama tak "hidup"
mgkin ada masa dia bukak saje2 kan...
tetiba ada dia balas komen kawan dia pada 28 APRIL...

dalam hati ase.....
hurm.. ok thats it...
means dia dh baca pun msg aku pada 26 april tuh..
and nothing happen...
dia memang tggu kot aku yang mintak...
dia bukan menghilang kan diri
dia cuma mengelak dari aku...
dulu aku cuba fikir positif..
mgkin dia nak masa utk diri sndiri..
dia ada masalah...
even aku tahu...
dia dh berubah dan hati aku kuat ckp dia dh ada org lain...
tapi nape lah aku nih positif sgt?

ahhh trauma lah....

ALKISAH....
sebenarnya tuhan bagi dia kat aku
sebab dulu aku pernah terdetik dalam hati masa diploma
"eh best gak lau dia nih jadi bf aku"

just terdetik dalam hati gituh jer.. xde effort ke arah itu..
tambah lak time tuh dia ngah kapel dengan org lain...

then tuhan temukan aku dgn dia..
kami kapel.
masa itu aku igt dia memang jodoh aku kot...
sbb tuhan dh rancang...
memula dia pun nmpk siyes..
kami pun dh rancang mcm2 utk masa depan..
last2 jadi gini...
tetiba dia berubah...
mgkin jugak dia ase tak serasi dgn aku..
aku pn mgkin tak reti kapel kan...
or mgkin dia jmpa org yg lebih baik...




LOSERNYER AKU ASE TULIS SAL DIA LAGI...
tapi nak jugak tulis sebab bnda nih akan wat aku gelak guling2 1 hari nanti...
mesti time akan datang tuh aku akn rasa...
ishhh bodohnyer aku....
hohohohohooooo



p/s: luka yang nih lambat sikit sembuh...



3 comments:

  1. sama lah. =)
    sama story perkenanlan tu.
    huhu,

    and memang tak sembuh2 lg. huk3,

    ReplyDelete
  2. tak per kite take time yer rian...
    sama2 support

    ReplyDelete
  3. xpela...
    masa akn menyembuhkan segalanya....

    ReplyDelete