Monday, June 20, 2011

bila harus memilih...

dalam hati ngah berkira-kira untuk mempertimbangkan 2 tawaran kerja...

yang aku fikir bukan gaji...sebab gaji lebih kurang jer starting plus minus pun around 2K la anggaran... bukan syarikat.. kedua2nya establish cuma GLC kedengaran agak GAH lah berbanding pasaraya...kalau aku join GLC ase mcm wahhhh~ bukan senang nk dapat kan...

tapi yang aku fikir chances untuk aku keje di kelantan...

work culture tempat tuh sama ada sesuai ker tak dengan keadaan dan kemampuan aku..

dan masa depan aku.. apa yang akan terjadi selepas 5 tahun akan datang? atau pun 2 tahun akan datang?

GLC and pasaraya... mana satu harus aku pilih nih? sob3x

No comments:

Post a Comment