Monday, June 6, 2011

final af9..hazama,. kawtim ok pak lang~

tetiba aku layan AF... sebelum2 nih memang aku tak pernah layan pon...musim 1 smp musim 8 tak pernah layan.. 1) sebab time tuh tak ada astro lagi... 2) sebab aku duk asrama dulu zaman sekolah yang masa musim 1 dan awal2 dulu... sekarang dah ley layan sebab aku dh hbs study dan 24jam duk umah... setiap diary aku tak pernah miss tau... aku ikut af9 dari konsert pengenalan lagi yang masa 2 april tuh.. sekarang dah final... hohoho kejapnyer rasa...

memula dulu aku macam tak suka lah sal kena gugur sume... macam gimik jer aku tengok plus aku rasa kesian kat dak2 yang kena gugur tuh.. aku tak suka hazama... ahahah orang kata tak kenal maka tak cinta yer tak? ahahaha then aku tengok dia dalam diary... giler sempoi... jenis tak de cover2...jenis simple dan rilex jer.. then aku tengok dia memang tol2 fokus nak memang af tuh .. bagus lah... sebelum hazama aku sebenarnye suka azri tapi tuh pun lepas dia cakap rasa tercabar bila astro nak wat pelajar gugur nih then dia nak jadi juara.. konsert minggu tuh dia bawak lagu dewa yang tajuk satu... memang dia nmpak sangat aim nak jadi juara dan buat yang terbaik... tapi hampeh! lepas tuh dia g main cinta ngan nera lak... terus aku nampak dia dh tak fokus dah... fokus dia dah kat nera dah... yang cakap nak jadi juara tuh dah tak tahu kemana dah... terus aku dah tak minat dah....bukan jeles ker apa pun... hazama tuh aku minat bukan sebab encem pon... tapi aku nih suka orang yang ambitious...

aku nih tak minat lagu rock kapak...hazama lak asyik2 dapat lagu rock kapak... so aku macam tak nampak lagi kelebihan dia kat mana sebab time dia menyanyi ngan MUH dulu pun aku tak tahu pun...ahahaha time masuk AF baru aku kenal dia... time konsert yang dia nyanyi lagu hafiz af7 lagu noktah cinta tuh baru aku dengar "eh sedap gak lah dia nih nyanyi...dia nyanyi tak macam hafiz... dia buat lagu tuh macam lagu dia... dia macam ada stail dia sendiri lah" best sangat dengar dia nyanyi time tuh... then dia nyanyi lagu soul sister lagu train... wah2 memang best lah...terus aku minat dia... so aku minat hazama nih bukan dari awal lah kiranya... huhuhu
tapi sekarang aku tengok antara 4 orang finalis dia jer yang layak jadi juara kot berbanding dengan yang lain...fina aku rasa dia macam banyak lagi kot kena belajar even dia ley nyanyi lagu bernada tinggi... lena bagus.. mak aku pun minat dia... tapi,. bagi aku dia biasa jer kot suara dia rock...azri lak biasa2 jer.. suara dia tak ley wat alun2.. banyak flat jer... ececece kalah ogy ngan hattan kalau aku yang komen... ahahahha!


p/s: 12 jun 2011 dier wat kat putrajaya... dah alang2 aku duk sini... tapi tak tahu dapat tengok ker tak...

3 comments:

  1. saya suke pak lang hazama!!!vote 4 hazama kaww tiimmm!!!

    ReplyDelete
  2. sama geng, kaw tim!!! hehehe

    ReplyDelete