Saturday, June 11, 2011

jejalan di kg baru



ni lah periuk2 yang orang2 kat kampung baru guna untuk buat bubur lambuk setiap kali puasa..
banyak sangat...



aku sebenarnya datang untuk interview kat megan avenue then ke kampung baru jap untuk makan tengahari sebelum ke berjaya times square lak untuk teman kawan aku lak yang interview..

masjid sini pun ok.. bersih..
then kami jejalan kat chow kit..
pendek kata... aku nih dah jadi macam pelancong lah jugak... hik2
dah tahu lah sikit2 jalan2 kat KL nih...
yer lah daripada yang tak tahu amenda tuh...


p/s: masih dlm proses belajar...

1 comment:

  1. ooo...ni yg ada bubur lambuk fames tu...
    byknyer periuk...xlama lg nk guna lah ni..kn nak puasa dah...

    ReplyDelete