Wednesday, June 8, 2011

pirates exhibition with new boyfriend

wah makin tembam gitewww nanti lah aku buat entry masa aku 39 kg dulu ngan sekarang... kiter tengok perbezaannyer... hehehehe




kengkonon kapal lanun...nampak macam real tapi polistrin nih...




boyfriend yang tak berapa nak boyfriend sangat lah! ahahaha adik aku nih weiii... tapi aku kan jalan ngan dier nih kan... jatuh saham jerk! orang ramai ingat dier nih boyfren aku...



adik aku: wei mek na (<-- dier panggil aku mek na jer) aku jalan ngan mung nih jatuh saham aku jerr...

aku: laaa aku lah yang jatuh saham... orang ingat aku kapel ngan daun muda... orang ingat pakwe aku muda nanti...

adik aku: eleh kalau mung tak per lagi dapat kapel muda.. aku nih ada makwe tua!

aku: siottt lah adik aku!

time balik aku kena lagi...
kami naik bas.. then sembang2 ngan pak cik bas...
adik berdua nih umo bape...
aku gtahu lah...adik aku nih form 3...
then dier tanya aku form bape?
ok FORM bape ok.... aku pun dengan rendah diri gtahu lah
saya dah habis belajar dah pun... lepasan ijazah pakcik...
ahahahahaa
ala aku tak der baju nak pakai...
aku bedal jer lah t-shirt biru tuh... sekali jadi muda...
ahahaha
niway tengs pakcik cakap saya nih baru form bape...
aku tahu usia aku nih ikut baju yang aku pakai sebenarnya...
ahahahaa hiks...

2 comments:

  1. hahaha..beria baca igt btol2 bf baru..zu2 :p

    ReplyDelete
  2. eleh..mudala sgt..awet muda xpe, janji akal tu bijak membuat pertimbangan selalu

    ReplyDelete