Saturday, June 11, 2011

review KL gangster dan walkaton bak kata adik aku..

ce teka nih kat bahagian ane?


laluan motorsikal kami ber walkaton...


bodyguard aku...



guna enset adik aku amik gambar memang tak clear...failed!



10jun pas aku hbs interview aku macam frust ah kan... sebab macam tak dapat jawab soalan dengan baik time kena asak dengan datuk naina mericar tadi.. sorry datuk kalau salah taip nama.. saya budak baru belajar... akan saya perbaiki dimasa akan datang...

ok so aku pun lepas tension ah sikit kat alamanda... main game kete tuh berlumba ngan adik aku.. best ah gak kan... duit habis beli token... ahahaha tapi tak lah banyak sangat pun.. dalam rm 6 jer...

pastu kami layan citer KL gangster... best.. pelakon mantap.. jalan cerita ok.. even tergantung sikit.. ermm aku bagi 4 bintang ah daripada 5... zizan memang best... paling tak ley blah ayat yang dier suh malek bagi KL kat shark.. sume orang gelak... "bagi ah KL kat dier... bagi lah..." ahahahaa macam lah KL nih barang jer... kelakar... tapi zizan mati la pulak last2... dah tak lawak dah...

then kami nak balik...tercari2 gak lah hentian bas... jalan punya jalan dah tak tahu sampai mana dah... nak patah balik memang tak lah...kelakar... tapi sonok... satu pengalaman gak lah... jalan2 sekitar bandar putrajaya nih... sampai presint 10... then akak aku suh abg ipar aku jer g amik... hehehehe...

malam tuh kami g makan satay kajang... dalam penat2 walkaton tadi aku layankan jugak lah makan satay... aku teringin nak makan satay arnab... tapi time nak makan tuh tetiba terbayang wajah arnab yang comel tuh... then terus tak lalu makan... aperrr daaarrr!!! haish...


p/s: time nih jer lah aku nak layankan jejalan ngan adik aku dan cuti dan rilex puas2 pasnih bila dah keje dan busy mesti rindu masa2 nih....

2 comments:

  1. salu eh date dgn adik...bgus nya :)

    ReplyDelete
  2. amboi...comelnyer adik..hehehhe

    wah...berapa cucuk makan sate kajang??

    ReplyDelete