Monday, July 25, 2011

broker saham

jawatan yang tak pernah aku bayang...
sekarang aku sedang meniti tugas2 yang bakal aku buat untuk masa2 akan datang...
kami disini sedang di latih...
penat...

mcm2 gak lah kena tahan...
sebab sepanjang latihan aku nih tak dapat duit elaun lagi... so
sumenyer sendiri2 dan kena berjimat...
aku dh dapat tugasan baru iaitu kena buat financial dan annual report of the company
kena present lagi untuk "datuk2 dan datin2"

sebagai latihan lah katakan...
well presentation kiter tuh lah yang akan buat orang nak melabur ke tak dalam sesebuah company tuh kan...
berat tol tugas....
esp report tuh...
pecah kepala nak fikir...
aku harap aku dapat tahan sikit lah...
hpefully.... amiiiin...


p/s: penat lahhhh hari2 penat.... lepas nih mcm ne lah blog nih... sayang pulakkk lau tak update.. kesian blog aku nih....

1 comment:

  1. xpe zu..susah2 dhulu,bsenang kemudian :)
    u can do it...

    ReplyDelete