Tuesday, August 30, 2011

raya 2011

aku ley cakap raya tahun nih paling tak best....

1st sepupu aku baru meninggal..

2nd nenek aku meninggal.. so aku dh xder nenek n atok kedua2 belah... kiranya sekarang ayah n mak aku nih yatim piatu lah...

3rd aku tak keje lagi... tak tercapai hasrat nak belanja adik2 dengan parent aku..

4th aku baru nak memulakan kerjaya lepas raya nih... baru nak keje orang cakap.. banyak benda kena setel.. jeles giler dengan kawan2 yang baru 3 bulan keje dah ley beli kete dan bayar rumah..

5th usia aku 23 nih sebenarnya banyak yang aku dah plan dan nak capai.. tapi nampak gayanyer tak kemana jugak...sedey gak.. betol lah orang cakap kita cuma mampu merancang....

6th aku tak tahu nape dengan aku sekarang... hidup aku macam tak ada matlamat lah aku rasa.. merewang2 jer.. betol aku ada aim.. aku aim nak dapat gaji besar.. nak beli kereta.. nak beli rumah.. pastu habis macam tu jer...dah aku lost... tak tahu dah apa nak buat... teringin jugak nak pergi travel.. keluar negara semua... seriusly aku tak ada kawan yang boleh buat macam tuh.. kawan rapat aku dah kawin... ada jugak yang masih belajar... sekarang aku hidup just go with the flow jer.. langsung dah tak ada cita2.. sadis jer hidup macam nih... tapi i still wait the good soon..

p/s: i dont know whats wrong with me!

Monday, August 15, 2011

attachment

aku dh dpt placement kt subangjaya...

xhbs2 subangjaya kan?

aduiiii

minggu depan exam...

doakan aku yer~

Tuesday, August 9, 2011

pahit...

2-3 hari nih ase down yang amat sangat...

sangat pahit...

biarlah aku telan...

dalam hati ase nak jer kuar amik angin...

nak tenang kan fikiran...

serabut~