Tuesday, September 20, 2011

my work and my new life

kerja sebagai seorang dealer/broker saham adalah tak cool mana pun bila market down..

sekarang aku ngah dalam proses nk adapt suasana baru.. mungkin aku nak settle here for few month dulu...

tengoklah macam mana kan...

i pray for the best..

aku currently stay kat shah alam.. seksyen 17..

xde open house..umah bujang lah katakan...

esok opis aku ada jamuan raya...

agak2 best tak eah?

p/s: sengal tol aku... opis aku tanya orang pulak... boleyyy gituh? hiksss

Friday, September 16, 2011

dilemma kerja

aku dh habis pun training kat sidc tuh..

currently aku ditempatkan kat sebuah company kat shah alam..

aku dapat department dealer..broker saham lah as a simple word..

yang tak bestnyer tiap hari g kerja.. tak ada kerja pun..

tiap hari buang masa,,

bosannyer hidup..

if aku stay aku kena bond 2 tahun..

ish lama tuh 2 tahun..

camne ey? gaji pun xnaik.. aku tak tahu per patot aku buat..

macam xder hala tuju pun ada.. bosan sangat tiap2 hari..

p/s: mati kebosanan aku macam nih...