Tuesday, September 20, 2011

my work and my new life

kerja sebagai seorang dealer/broker saham adalah tak cool mana pun bila market down..

sekarang aku ngah dalam proses nk adapt suasana baru.. mungkin aku nak settle here for few month dulu...

tengoklah macam mana kan...

i pray for the best..

aku currently stay kat shah alam.. seksyen 17..

xde open house..umah bujang lah katakan...

esok opis aku ada jamuan raya...

agak2 best tak eah?

p/s: sengal tol aku... opis aku tanya orang pulak... boleyyy gituh? hiksss

3 comments:

  1. zu!lamanya xdtg blog zu..blog kuyam pun terbiar gitu je..haha...its ok dear=) do ur best in anytg u do k.InsyaAllah...yg penting make sure kita hepy! ;)

    ReplyDelete
  2. jamuan raya mesti bessssssttttt...
    tp opis zella xde jamuan raya pon....(T-T)

    header baru cantik! ;)

    ReplyDelete
  3. aku dah invite mung utk blog aku, guna purple_sky777@yahoo.com

    ReplyDelete