Friday, October 21, 2011

yes i can do it!


21 OCT 2011 - hari ni ada presentation depan CEO n sume2 rakan sepejabat... aku present pasal AIR ASIA BERHAD... gambar nih dah menceritakan segalanyer.... aku rasa berbaloi sangat aku prepared selama nih... mungkin presentation aku ada yang kurang... aku pun tak puas hati sebab aku nervous tadi... tapi effort aku put into for this presentation tuh tuhan dah bagi rewardnyer... alhamdulillah.... nilai hadiah nih ciput jer... tapi yang aku banggakan tittle tuh..."best presenter" tak mungkin aku dapat beli... SYUKUR SANGAT... =)


Wednesday, October 19, 2011

alone.

ko pernah tak rasa 1 tahap... xde sorang pun sudi kawan dengan ko?

xde sapa pun sudi nak hadapi hari2 yang mendatang dengan ko?

xde sorang pun nak teman ko bila ko sorang2?

its all u.. alone... doing all by yourself..like an alien in your own world..

i do..

every friend i have would just leave me... same with my lover..

i dont know why.. is it a fate?

i do have a very good fren... a close fren... a fren..

tapi bila masanya...contohnya macam kawin..dapat keje baru..
ada masalah keluarga..

they will leave me.. macam dah dirancang2...sume kawan yang aku akan rapat tak kan dapat bersama aku untuk 1 jangka waktu yang lama yang mana kami bersama2 harungi susah senang bersama..

so i would just know.. anyone that become my friend will get a good news... kawin.. new job... so then they will just leave me... i just knew it.. sometimes sampai i'm counting the days..

its hard to get a lover,.. but its even hard to get a true fren...

its all i'm asking for... just a true fren..
if its just really a fate.. so i'm end up to be alone..


Saturday, October 8, 2011

9 / 10 / 11

sepatutnya pada tarikh ni aku bertunang..

mimpi indah tuh dah berakhir lama dah..

cuma aku jer belum "bangun" lagi..

setiap manusia hanya mampu merancang kan?

sekarang aku dapat tahu dia kapel dengan kawan dia..

good for him..

all the best,.



p/s: rasa nak lari jauh jer tempat lain..

Friday, October 7, 2011

my work my life

work?
ok sekarang aku nga try nak ubah mind set aku nih..
ke alam korporat yang jahil nih!
alamak?!
ok lah amik yang positif lah yer...
kalau fikir yang sudut negatif memang lah~
siyes lah... aku nih macam alam universiti lagi..
penat bos duk basuh...
asek2 cakap sal market dan dunia bisness...
kekadang aku rasa macam..
IS THIS FOR REAL?

ok enuff.


life?
act umah sewa aku duk bertiga,.
bilik aku berdua.. aku n sorang lagi kawan aku...
bilik yg 1 lagi dia duk sorang...
sekarang kawan aku nak cabut dah...
aku de probs umah sewa sikit...
aku kan duk sebilik dengan dia..
lepas dia keluar dak umah sewa yang duk sorang tuh suh cari orang...
yer lah kalau divide 2 jer dia kena bayar banyak dia tak nak lah kan..
aku? kesian jer kan kena duduk dengan entah sape2 jer nanti...
risau gak lah... plus tak best lah kalau dia tuh jenis yang tak masuk...


p/s: nanti nak update g genting.... ahahaha~ sempat lagi kan weekend minggu lepas...

p/s: sesapa yang nak invest dalam saham boleh lah bagitahu aku ok! har3