Friday, October 7, 2011

my work my life

work?
ok sekarang aku nga try nak ubah mind set aku nih..
ke alam korporat yang jahil nih!
alamak?!
ok lah amik yang positif lah yer...
kalau fikir yang sudut negatif memang lah~
siyes lah... aku nih macam alam universiti lagi..
penat bos duk basuh...
asek2 cakap sal market dan dunia bisness...
kekadang aku rasa macam..
IS THIS FOR REAL?

ok enuff.


life?
act umah sewa aku duk bertiga,.
bilik aku berdua.. aku n sorang lagi kawan aku...
bilik yg 1 lagi dia duk sorang...
sekarang kawan aku nak cabut dah...
aku de probs umah sewa sikit...
aku kan duk sebilik dengan dia..
lepas dia keluar dak umah sewa yang duk sorang tuh suh cari orang...
yer lah kalau divide 2 jer dia kena bayar banyak dia tak nak lah kan..
aku? kesian jer kan kena duduk dengan entah sape2 jer nanti...
risau gak lah... plus tak best lah kalau dia tuh jenis yang tak masuk...


p/s: nanti nak update g genting.... ahahaha~ sempat lagi kan weekend minggu lepas...

p/s: sesapa yang nak invest dalam saham boleh lah bagitahu aku ok! har3

1 comment:

  1. tu la zu...xbest kan klu duk dgn org yg kita xleh masuk...huhu..kuyam pun bru je dpt rumet baru,tp nasb baik dpt yg baik hati.Alhamdulillah =)

    ReplyDelete