Friday, October 21, 2011

yes i can do it!


21 OCT 2011 - hari ni ada presentation depan CEO n sume2 rakan sepejabat... aku present pasal AIR ASIA BERHAD... gambar nih dah menceritakan segalanyer.... aku rasa berbaloi sangat aku prepared selama nih... mungkin presentation aku ada yang kurang... aku pun tak puas hati sebab aku nervous tadi... tapi effort aku put into for this presentation tuh tuhan dah bagi rewardnyer... alhamdulillah.... nilai hadiah nih ciput jer... tapi yang aku banggakan tittle tuh..."best presenter" tak mungkin aku dapat beli... SYUKUR SANGAT... =)


3 comments: