Monday, November 14, 2011

kenapa susah nak lupakan ex ey?

makan semut?
dah!

ubt lupa?
xder...

susahnyer~

damn!

selagi aku masih xley lupakan ex aku
selagi tuh aku xkan dapat terima orang lain...
kronik ok.

Friday, November 11, 2011

11.11.11

sume orang pun nak buat entry pada tarikh nih
aku pun sama lah...
even hari ni xada benda menarik pun..

tiap2 hari pun sama jer kat tempat keje aku tuh...
tapi aku rasa aku nih macam dah mula jadi annoying..
aku tak tahu kenapa..

Wednesday, November 9, 2011

matang?

lately aku ramai berkawan dengan orang yang agak matang...
ada sorang ni umur dia 30 tahun..
mungkin sebab dah keje so taste aku tuh dah berubah kot?
dah xsuka sangat budak2... ehh xder lah budak sangat..
tapi aku kan 23 tapi aku rasa macam dah 27 tahun bila aku kawan dengan orang yg umur 30 nih.. maybe good for me kan? ley jadi matang sikit...
aku xde lah serius sangat..
tapi mereka buat aku lebih matang kan?
kadang2 aku lupa yang aku baru 23 tahun...
bese lah tuh kan...
fikir2 balik.. rupanya kami beza 7 tahun.. eh banyak jugak tuh...
anyway.. kami baru kawan2..
aku pun xcakap aku nak terima dia pun.. sebab aku xpernah pun terfikir nak kawan or kawin dengan orang yg umur jarak dia banyak... at least setahun dua jer lah...
dia pun selalu cakap aku budak... memang budak lg kot? hek3


ok lah doa2 kan yang terbaek buat aku yer =)