Thursday, December 22, 2011

career




adakah ini destinasi aku?
masa depan aku?
aku pun tak tahu..
ALLAH tahu apa yg terbaik untuk aku..
kerja sebagai broker saham bukan pilihan aku pada awalnyer..
tapi sekarang aku disini..
kadang2 tiap2 hari pergi kerja tertanya2 apa aku buat nih?
apa aku buat kat sini..
entah lah.. tuhan lebih tahu..
aku mengharapkan yang lebih baik untuk masa depan aku..
tuhan akan tolong aku..
aku tahu DIA takkan mensia2kan hambaNYA...

Sunday, December 18, 2011

master in finance MBA

aku dh apply untuk sambung master...
tahun depan bulan 3 bermula lah hidup aku sebagai student master...
insyALLAH...

kerja plak? masih mencari...
terkial-kial lagi nih...

Friday, December 2, 2011

going to be 24 and still stuck..

sebenarnya banyak yg dalam otak aku nih...
tak tahu nak start...
runsing kusut sumenya ada...

aku tak pernah bersyukur agaknya...
aku semakin belajar erti hidup sekarang,..
aku semakin berdikari dan kenal dunia...
dulu aku rasa aku nih manja sangat2...

syukur lah tuhan panjangkan usia aku...
kalau tak.. aku tak dapat belajar sume nih...

rasanya aku nak buat keputusan besar dalam hidup aku...
aku kena yakin...
dan tetapkan hati...


p/s: thanks for reader yg sudi singgah..
dah 2 tahun nak masuk 3 tahun dah aku blogging..