Tuesday, January 10, 2012

azam lagi..

bulan 1,.2012


bulan 5,.. 2011


tiap tahun asyik nak azam tapi xpernah nak buat kan...pipi tuh dah tebal berinci2.. haishhhh
sejak kerja nih badan aku mengembang.. lunch jer ofismate ajak kua.. aku pun dh xboleh nak pose mcm dulu2.. dulu memang aku jaga badan sikit.. sekarang nih kan.. kalau pose sekalipun ofismate naik tanduk suruh aku berbuka.. kalau aku tak pergi diorang pun tak nak pergi.. ugut aku.. macam mana nak jaga badan? memang azam tahun baru aku nak kurus pun.. tapi?? tengok lah kan nanti mcm mana.. mampu ker tak aku buat...

kerja? aku tak tahu apa yg aku buat sekarang,.. siyesly aku masih tak buat apa2.. instead of menganggur aku pergi ofis dapat elaun tapi aku xbelajar apa2.. rasa mcm wasted sangat masa aku..so azam tahun baru aku nak dapatkan kerja yg betol2 stabil..

nak beli kereta..ok yg nih mcm jauh lagi jer sebab aku tak de keje yg menjamin lagi.. aku berkenan sangat toyota vios tuh.. tapi mcm banyak bantahan jer dari family.. mak aku nak kereta malaysia jer.. so mungkin aku akan amik myv jer kot nnt..

3 tuh jer azam aku tahun nih.. kawin? mmg xlah.. even aku dah 24tahun sbb mmg xde perancangan..calon pun xde kan.. so plan pun xder lah.. aku cuma doakan kewangan aku supaya stabil jer untuk tahun nih...amiiinnn..


3 comments:

  1. zuana...xnmpak pon pipi tembam...cantik mcm selalu... ;)

    br 24 thn dik...byk lg ms tu..kejar impian dulu ye... ;)

    ReplyDelete
  2. xde beza sgt..sama je tp tuan badan dok rasa gemok, apakah?

    ReplyDelete
  3. xgemuk pun zu =)
    bestnya dah kerja..kuyam bakal menamatkn zmn belajar lagi 2hari.hehe

    ReplyDelete