Tuesday, April 24, 2012

shocking morning but motivated as well

alamak blog aku dah bertukar wajah...dulu ada jer google suruh upgrade into new look tapi aku tak nak.. bukak-bukak je pagi ni.. aduyaii dah berubah wajah..hishhhh aku xsuker kan perubahan.. boleh x? huh!
bukan ..malas aku nk godek2 lagi...nak kenal design baru.. button2 kat mana.. alamak.. malas boleh tak?

sama jugak cam kes timeline kat facebook tuh.. mark zuckerberg nak jugak tukarkan kepada timeline.. even kami sume tak nak... hish!

tetiba emo sebab blogger dah berubah wajah.. opkos la.. 3 tahun dah aku berblog guna design sama sekali nak ubah2 pulak..

**********************

cerita kedua pulak.. pagi ni aku baca article kat yahoo pasal sorang nih berjaya kuruskan badan.. wow hebat.. aku baca jugak la exercise2 dan jugak rutin yang perlu..

cehh niat nak kuruskan badan tak pernah hilang tapi buatnyer tidak.. so macam mana tuh???
aku ase nak buat slow slow la.. aku tak nak push sangat.. bese lah dah keje.. susah nak control lagi dah..
dulu time blaja makan banyak mana pun tak gemuk..  huhu habit tuh masih lekat agaknyer... cuma keadaan dah lain.. kerja is much3 more different dengan belajar.. i should wake up!!!

pray for my success ahahaha.. hopefuly i can lose weight some more.. about 4 kg is already enough because currently my weight is nearly 46kg.. i do mention before that my weight never reach 46 but now it is obviously getting there already.. i should prevent before it becomes even worst! ohhh myyy....

hey nape aku gatal speaking ni?
aku rasa lepas ni aku nak berblog dalam bi la plak.. bukan sebab gedik or rasa terel tapi sebab aku nak improve english aku... aku ase aku sebenarnya tak de la bongok dan dungu sangat sampai stupid bi.. tapi banyak words yang aku tak polish sebab aku xguna.. so aku jadi lupa..  vocab aku sume dah kelaut.. aku nak bg sharp balik.. so lepas ni kalau kua ayat2 poyo.. maafkan lah aku yer sume pembaca yang terhormat sekalian.. 

next entry aku nak story pasal interview yang paling down pernah aku hadiri..

2 comments:

  1. ecewah.. entry ni baru publish la,. thanks la kak am sudi singgah kat blog zu yang tak seberapa ni.. malu lah i dengan lecturer muda ni.

    ReplyDelete