Sunday, May 20, 2012

piala malaysia kelantan vs sime darby


baru turun tren.. terkejut giler tengok betapa ramainyer peyokong2 red warriors.. 


tempat duduk kami dalam stadium di tingkat 3 




kami masuk awal sbb xnak berebut dengan orang nanti.. sbb tu time ni seat kosong.. 



ni lah partner aku.. ahahah mata kuyu cm mengantuk jer kak t? ahahaha padahal dia yang excited..  dia fanatik bola.. aku ley ada kat stadium ni pun sebab nak teman dia.. tiket dia sponser half price so aku pergi jelah..



muka aku yang berpeluh-peluh redah lautan orang kat stadium hari tu.. penat wooo..



time ni perlawanan baru nak mula..



time ni perlawanan dah habis.. dengan kemenangan berpihak kepada kelantan.. horeyy yeayyy.. hikhik


overall aku ley cakap memula sampai rasa takut sangat.. sebab aku tak pernah tengok bola kat stadium cam ni.. ni first time.. tapi seronok gak la sebab tengok orang macam2 ragam.. semangat yang luar biasa.. conteng2 badan la.. mcam2..


p/s: lain kali boleh la belanja tiket lagi ye kak t.. ahahaha

2 comments:

  1. salam singgah.. :)

    wah2.. mmg bersemangat penyokong bola kelantan ni... bersama bersatu muafakat..

    ReplyDelete
  2. dan,, tahniah KEL menang ari tu!

    ReplyDelete